Osho proprietarii deschide noi unități în București, Yasou, un restaurant cu preparate din bucătăria grecească

DISTRIBUIE

Osho proprietarii deschide noi unități în București, Yasou, un restaurant cu preparate din bucătăria grecească

proprietarii de restaurant OSHO, unitatea din cartierul Primăverii din București și Orotoro restaurante fast-food, a investit 300.000 de EURO în Yasou, cele mai recente restaurant grecesc. Situat în partea de nord a capitalei, pe Calea Floreasca, Yasou are o suprafață totală de 230 de metri pătrați și o capacitate de 80 de persoane.

autenticitatea gustului în noul restaurant este dat de calitatea ingredientelor folosite. Până la 80 la sută din materia primă este importată din Grecia, de la ferme organice și locale microproducers. O parte considerabilă de investiții este reprezentat de echipamentele cu care bucătăria este utilată, cum ar fi grill Josper, utilizate în lume’s top restaurante și bucătari renumiți.

“Yasou introduce un nou concept în mese casual peisaj din București, dar, în același timp, se aliniază cu filosofia și valorile aplicate la OSHO și Orotoro. Dacă vorbim despre premium restaurante sau fast-servire restaurante, strategia noastră s-a concentrat întotdeauna pe calitatea produselor noastre și de materii prime, pe nivel de performanță de echipamente de gătit și de gătit experiență. Cu deschiderea de Yasou, portofoliul nostru de restaurante ajunge la 12 de unități în București și în întreaga țară, și intenționăm să continuăm extinderea acesteia în perioada următoare, de”, a spus Georgios Malideros, fondator și acționar.

“Floreasca a avut o dezvoltare spectaculoasă în ultimii ani și continuă să ofere oportunități pentru dezvoltatori. De-a lungul timpului, a devenit un pol important pentru rezidential, proiecte de birouri, dar, de asemenea, o destinație pentru o noapte. Ceea ce am vrut a fost de a găsi punctul în care grecești – arome Mediteraneene, modul specific de a găti și bucurați-vă de mâncăruri – îndeplinește orașul București, spiritul orașului într-unul dintre cele mai efervescente zone. Și prin Yasou suntem convinși că suntem capabili de a aduce cele mai bune din Grecia, păstrate în ingrediente autentice și în modul de preparare, in inima Bucurestiului,”, a spus Andrei Trandaf, director general și acționar.

Yasou Restaurant este deținut de către Georgios Malideros, proprietar Osho Restaurant, în Primaveli Boulevard, București, și Orotoro lanț de restaurante. Meniul și reinterpretare a la grec retete poartă semnătura lui Chef Iosif Stefanescu, Bucătarul Șef de la toate restaurantele deținute de fondatorul Yasou.

Yasou este un restaurant grecesc, situat in zona de nord a Bucurestiului. Yasou combină greacă elemente culturale cu spiritul vibrant din București. Prin urmare, cosmopolit reinterpretari de rețete tradiționale grecești, care poartă semnătura lui Chef Iosif Stefanescu, și minimalist design urban rezultat. Cu alte cuvinte, 80 la sută greacă și 20 la suta Urban.

post proprietarii Osho deschide noi unități în București, Yasou, un grec restaurant cu bucătărie apărut pentru prima dată pe Business Review.

Osho proprietarii deschide noi unități în București, Yasou, un restaurant cu preparate din bucătăria grecească

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *