Orange Money a semnat un parteneriat cu Visa și va oferi soluții de plată

DISTRIBUIE

Orange Money a semnat un parteneriat cu Visa și va oferi soluții de plată

Portocaliu Bani semnat un parteneriat strategic cu Visa, care își propune să redefinească modul în care oamenii să facă plăți și să deschidă calea pentru digitale inovatoare soluții financiare în România. Viza de parteneriat este conceput pentru a construi o experiență unică pentru Orange Romania’s servicii financiare mobile clienții prin lansarea rapidă, sigură și simplă de plată soluții: o aplicație mobilă inovatoare, fizic și virtual de carduri de debit, și NFC plăți prin telefonul mobil prin smartphone și smartwatch.

Datorită acestor soluții, clienții Orange Money va fi capabil de a alege cel mai convenabil și la îndemână modalitate de plată oriunde în lume.

Prin acest parteneriat, Orange Money devine o Viză de Master Membru în România. Orange Money este un telefon mobil de servicii financiare care ofera clientilor acces la un cont digitale și le permite, prin intermediul unui cod IBAN atașat la contul lor, pentru a face plăți către orice alt client care are un cont în România și să facă plăți instant la alte Portocaliu Bani utilizatori. Platforma oferă, de asemenea, opțiunea de a plăti facturile la peste 70 de furnizorii de utilități. În plus, aceasta permite clienților pentru a salva cărțile lor în cont digitale, reîncărcare cartele PrePay și să plătească facturile pentru Orange Romania’s servicii.

Orange Romania este lider de piața telecomunicațiilor, cu o strategie concentrată pe furnizarea de acces ușor la convergente fix – servicii de telefonie mobilă de peste 10,900,000 clienții. Astfel, Orange Money este un pilon important al acestei strategii prin care Orange își propune să răspundă la clienții săi’ nevoile financiare într-un mod eficient. Orange Money a crescut rapid în România, cu peste 120.000 de clienți în cei doi ani de la lansarea sa.

“plăți Mobile și tehnologia contactless, în special, s-au extins rapid în România în ultimii ani. În acest context, parteneriatul cu Visa este un pas firesc în urma extinderea și diversificarea serviciilor pe care le oferim prin intermediul Orange Bani. Orange vrea clientul simplitate în servicii, indiferent dacă vorbim despre modul în care acestea aleg să comunice sau să-și gestioneze banii și telefonul mobil devine rapid soluția preferată pentru aceste nevoi. Suntem încrezători că putem face o contribuție semnificativă la dezvoltarea de telefonie mobilă digitală de servicii financiare pe piața românească,”, spune Haris Hanif, CEO al Orange Money Romania.

“Suntem încântați să anunțăm un parteneriat strategic pe termen lung cu Orange, cel mai mare operator de telefonie mobilă în România și primul de a lansa carduri Visa, precum și plăți prin telefonul mobil prin Orange Bani. Plăți prin dispozitive mobile sunt asigurate cu Vize’s Token Tehnologie, care oferă cel mai înalt standard de card de protecție a datelor. Peisajul de plăți electronice se schimbă rapid, iar parteneriatul cu Orange Money este o dovadă în plus de Vize’s angajament de a sprijini fintechs și non-tradiționale de jucatori de lucru pentru a dezvolta soluții inovatoare în deschis bancar. Smartphone-ul devine principala interfata cu consumatorii. Având în vedere că 90% din terminalele POS permite plăți contactless, sunt convins că noi soluții mobile de plată a lansat cu Portocaliu vor fi atractive pentru consumatorii români,”, a declarat Catalin Cretu, general manager pentru România, Croația, Malta și Slovenia, Visa.

The post Orange Money a semnat un parteneriat cu Visa și va oferi soluții de plată apărut pentru prima dată pe Business Review.

Orange Money a semnat un parteneriat cu Visa și va oferi soluții de plată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *