Orange lansează dispozitivele IoT platforma de management Live Obiect

DISTRIBUIE

Orange a lansat Live Obiecte, o platformă sigură că acoperă funcționalitățile de bază necesare pentru o IoT (Internet of things) a proiectului și gestionează dispozitivele conectate și analizează datele colectate. Live Obiecte este un multi-protocol soluție, făcându-l compatibil cu diverse tehnologii de comunicare, de la 2G / 3G / 4G, a dedicat MULT LTE-M senzori.

platforma se adresează tuturor companiilor, este simplu de utilizat și scalabil, astfel încât acesta poate fi utilizat atât de către startup-uri și Imm-uri și, de asemenea, de mari companii care operează în ambele industriale și de servicii sfere.

imagini de Obiecte vă permite să se integreze rapid noi dispozitive și de a folosi cu ușurință datele pe care le colectează pentru aplicații de afaceri. Datele colectate prin intermediul dispozitivelor conectate și pot fi vizualizate și prelucrate în ambele Live Obiecte tabloul de bord și aplicații partenere prin intermediul Api-urilor. În acest sens, o cerere a fost dezvoltat, care permite agregarea de date în Obiectele Vii, mai multe surse de date.

studiu de Caz

În noiembrie 2018, Orange a lansat primul low-power, LTE-M (Evoluția pe Termen Lung pentru Masini) la nivel national de rețea care acoperă 3,137 localități. Această tehnologie este cel mai potrivit pentru cea mai largă gamă de Multe proiecte, în special prin utilizarea de Obiecte platformă.

Live Obiecte platformă și LTE-M rețea au fost testate prin proiecte pilot construit cu unul de la Orange Fab start-up pentru a testa funcționalitățile pentru diferite industrii: energie și de oraș inteligent.

Astfel, BOX2M instalată o soluție de gestionare a energiei în Alba Iulia și Constanța, care acoperă energia expediere cerințele de o autoritate publică. Principalele transmitere este prin LTE-M rețeaua Orange, cu o a doua conexiune GSM. Instalarea a fost efectuată pe o serie de importante puncte de aprindere pentru fiecare oraș’s rețea de iluminat.

BOX2M sistem permite identificarea rapidă de fenomene cum ar fi dezechilibru între faze de alimentare a sistemului de iluminat public cauzat de inegalitatea de sarcină în diferite etape de dezvoltare istorică a sistemului sau depășește standardul parametrilor de calitate a energiei la anumite intervale de timp, care poate afecta în mod direct durata de funcționare a echipamentului conectat.

de asemenea, este ușor pentru a extrage energie de rapoarte de gestiune, cu foarte mici granularitate. Acestea sunt esențiale pentru o înaltă precizie de estimare a consumului și de reducere a energiei factura de achizitie. Datele pot fi vizualizate de către administratori în Live Obiecte platforma, sau agregate cu alte aplicații dedicate soluții Inteligente Teritorii, ambele oferite de Orange.

BOX2M Portocaliu de Infrastructură soluție poate fi extins cu ușurință de la o etapă ulterioară, prin adăugarea locale echipamente, indiferent de specificul obiectivului (clădiri publice, punctul de aprindere, alt tip de consumator sau de rețele de utilități).

The post Orange lansează dispozitivele IoT platforma de management Live Obiect apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *