OMV Petrom descoperă noul depozit de gaze în Județul Vâlcea

DISTRIBUIE

OMV Petrom descoperă noul depozit de gaze în Județul Vâlcea

OMV Petrom a descoperit noi resurse de gaze în imediata apropiere a infrastructurii existente în Județul Vâlcea. Sonda forată în apropierea Mamu depozit, care a intrat în producție la sfârșitul lunii octombrie, cu un volum inițial de peste 190.000 de metri cubi/zi (aproximativ 1.100 de bep/zi), potrivit companiei.

de foraj investiții și conexiunea de la Mamu 4317 bine la infrastructura existentă s-au ridicat la aproximativ 10 milioane de EURO.

„cele Mai multe zăcăminte de gaze naturale în România a intrat în producție decenii în urmă, ele sunt mature și producția lor este în scădere. OMV Petrom continuă să investească în explorare și producție, pentru a limita acest declin și de a asigura securitatea aprovizionării. În primele zece luni ale anului, ne-am crescut de investiții de mai mult de 40 la sută față de aceeași perioadă a anului trecut și ne arat 89 sonde noi și dă deoparte, care se adauga la 9 miliarde de EURO investite deja în Amonte în România, între 2005 și 2017”, a spus Peter Zeilinger, OMV Petrom’s cap Amonte.

Unchiule depozit a fost în producție din anul 1980, dar continuă să fie una dintre cele mai mari domenii de producție din OMV Petrom’s de portofoliu. Sa actuală de producție este de aproximativ 4.500 bep/zi. Dacă au fost utilizate numai pentru încălzire, producția anuală de Mamu rezervor putea încălzire pentru aproximativ 180.000 de locuințe.

OMV Petrom este cea mai mare companie de energie din Europa de Sud-Est, cu un raport anual de petrol și gaze de ieșire de aproximativ 61 milioane bep în 2017. Grupul are o capacitate de rafinare de 4,5 milioane tone pe an și operează o centrală electrică cu o înaltă eficiență de 860 MW. Pe de petrol pe piața de distribuție, Grupul este prezent în România și țările învecinate prin intermediul a 789 stații de benzină, la sfârșitul lunii septembrie 2018, sub două branduri – OMV și Petrom.

post OMV Petrom descoperă noul depozit de gaze în Județul Vâlcea apărut pentru prima dată pe Business Review.

OMV Petrom descoperă noul depozit de gaze în Județul Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *