Biroul Barista preia Waterpure Sisteme de Birou

DISTRIBUIE

Biroul Barista preia Waterpure Sisteme de Birou

Birou Barista, unul dintre principalii jucători de pe piața locală de Servicii de Cafea pentru Servicii (OCS) de piață, preia Waterpure Sisteme de Birou, devenind una dintre cele mai mari de apă, cafea și ceai integratori de soluții pentru spații de birouri.

Waterpure Sisteme de Birou este unul dintre principalii jucători de pe piața locală de servicii de apă soluții de piață pentru companii, distribuitor exclusiv al Waterlogic International, lider mondial în biroul soluții de apă. Compania oferă cele mai inovatoare de filtrare a apei și sisteme de purificare, patentat de Waterlogic și certificate de către cele mai renumite organizații din industrie.

Biroul Barista s-a încheiat în 2017, cu vanzari de 750 000 de EURO și acum, în momentul preluării de Waterpure, estimeaza pentru anul curent o dubla cifra de afaceri de 1,5 milioane de EURO. Mai mult decât atât, ca urmare a cererii în creștere pentru cafea, prognoza pentru anul 2019 puncte la 2,5 milioane EUR.

În același timp, noul CEO al companiei este Mihai Sugureanu, care în ultimii 10 ani a condus vanzari si departamentele de marketing de la Austral, UPC și Whirpool. Obiectivul noului CEO este de a sprijini compania’s strategia de creștere economică și extinde serviciile în afara țării.

Biroul Barista servicii sunt reprezentate de anumite cafea, apa si ceai abonamente. Pachetele includ toate aspectele legate de buna funcționare a echipamentelor – instalare, întreținere, înlocuire și asigurarea de consumabile aferente.

Biroul Barista reunește trei linii de afaceri, inclusiv:

  • apă Potabilă soluții pentru spații de birouri prin parteneriatul cu Waterlogic, lider global în domeniu;
  • Soluții pentru vânzarea și livrarea de cafea pentru birouri, prin parteneriat cu Franke, lider mondial în echipamente de fabricare a berii de cafea segment;
  • Ceai de vânzare și de livrare de solutii pentru spatii de birouri, prin intermediul parteneriatului cu engleza la Teapigs.

Biroul Barista are acoperire națională, care deservesc peste 350 de companii medii și mari din toate regiunile țării. Ponderea cea mai mare de clienti este reprezentat de marile centre economice – Bucuresti, Cluj, Timisoara si Iasi, unde cea mai mare densitate de cladiri de birouri este situat.

Apa si cafea abonamente reprezintă 50% din cota de vânzări, și pe bază de ceai ceai consumabile, recent introdus în gama de servicii, va genera 10% din totalul vânzărilor în acest an, potrivit estimărilor companiei.

obiectivele companiei pe termen scurt și pe termen mediu sunt de a consolida prezența în piețele din Iași, Cluj, Brașov și Timișoara, precum și extinderea în regiune, într-o primă fază în Bulgaria, Polonia și republica Moldova, unde local Barista clienții sunt prezent cu filiale. De asemenea, compania își propune să se extindă pe HoReCa si retail segmente.

“creșterea accelerată a venit la popularitatea în creștere a conceptului de birou bunăstarea, unde avem conceptul de Cafea Proaspăt Măcinată din interiorul companiei. Pentru aceasta vom adăuga, de asemenea, parteneriatele noastre cu Waterlogic și Franke, lideri mondiali în domeniile lor, care asigură cea mai bună calitate a produsului finit care ajunge la clientul final cana sau pahar. Suntem pe drumul cel bun și avem toată încrederea că ne vom îndeplini financiare și extinderea obiectivelor,”, spune Mihai Sugureanu, CEO-ul de Birou Barista.

Oficiul poștal Barista preia Waterpure Sisteme de Birou appeared first on Business Review.

Biroul Barista preia Waterpure Sisteme de Birou

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *