Oana Bulexa (MSL Practica) pentru a reprezenta România în Cristal Festival 2018 Juriu

DISTRIBUIE

Oana Bulexa (MSL Practica) pentru a reprezenta România în Cristal Festival 2018 Juriu

Oana Bulexa, managing director la MSL Practica, este o parte din Cristal Festival 2018 juriu, reprezentând România în Corporate & PR categorie.

De Romanita Oprea

Începând cu acest an, Cristal Festival va deveni Cristal Media & Publicitate Summit, #CristalMAD2018, și va avea loc în perioada 12-15 decembrie, la Samoëns, în Alpii francezi, unde va reuni peste 350 de factorii de decizie din media & industria de publicitate din întreaga lume.

competiția Din acest an are 12 secțiuni: Film, Film Ambarcațiuni, Imprimare, Integrat, Design, Digital, Mobil, Marca Divertisment & Conținut, mass-Media, Promo & Activare, Corporate & PR, Tech, care vor fi jurizate de specialiști în comunicare din întreaga lume. PR categorie a fost introdusă în competiție în 2013 și în acest an va fi judecat de 7 experți din România, Franța, Elveția, Canada, Italia și Emiratele arabe unite.

Inteligența Artificială va fi tema principală de la Crystal Media & Publicitate Summit 2018, care se va concentra pe cum AI poate fi folosit pentru branduri scopuri. Cu această ocazie, peste 20 de speakeri internaționali vor împărtăși viziunea lor despre această tehnologie, care este încă prea puțin cunoscut publicului larg, dar este în centrul multor dezbateri.

Cu peste 16 ani de experiență în mass-media și comunicare, Oana Bulexa a fost jurat în numeroase locale și internaționale, concursuri, cel mai recent fiind cel Eurobest Festival de Creativitate 2017 juriul. Ea are peste 60 de premii în portofoliul ei la concursuri precum Cannes Lions, IPRA Golden World Awards, la nivel Global Sabre Awards EMEA Sabre Awards, Romanian PR Award, Internetics sau ADC*RO Awards.

The post Oana Bulexa (MSL Practica) pentru a reprezenta România în Cristal Festival 2018 Juriul a apărut pentru prima dată pe Business Review.

Oana Bulexa (MSL Practica) pentru a reprezenta România în Cristal Festival 2018 Juriu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *