Nu-afacere Brexit ar putea pleca din marea BRITANIE supermarket, rafturi goale, avertizează comercianții cu amănuntul

DISTRIBUIE

magazine din marea BRITANIE avertizează că o afacere Brexit ar putea amenința securitatea alimentară a țării, duce la prețuri mai mari și o perioadă când niște rafturi va fi gol, rapoarte de BBC.

Sainsbury, Asda și McDonald ‘ s sunt printre retailerii care au emis un avertisment spunând că ar fi imposibil pentru ei să facă rezerve de alimente proaspete și că marea BRITANIE este foarte dependentă de UE pentru a produce. De transport de marfă prin Calais este de așteptat să scadă cu până la 87% față de nivelurile actuale, în caz de o afacere Brexit, care ar pune în pericol disponibilitatea multor produse.

“Suntem extrem de preocupați de faptul că clienții noștri vor fi printre primii pentru a experimenta realitățile de nici o afacere Brexit,” un comercianților cu amănuntul de a spune în scrisoare.

Parlamentul britanic urmează să aibă crucial voturi pe Brexit marți.

Deputații vor lua în considerare o serie de amendamente la Theresa May’s, planuri care ar putea forma viitorul direcția de Brexit.

în Timp ce acesta nu va fi Parlamentari’ verdict final cu privire la afacere, ei vor vota asupra amendamentelor și, dacă este adoptată, aceasta va ilustra ce schimbări de afacere ar putea fi suficient pentru a obține o versiune modificată de afacere prin Parlament.

 

post Nu-afacere Brexit ar putea pleca din marea BRITANIE supermarket, rafturi goale, comercianții cu amănuntul avertizează apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *