Nu Brexit afacere! Marea BRITANIE Parlamentul respinge Theresa May a acordului cu UE; Guvernul se confruntă cu o moțiune de cenzură

DISTRIBUIE

Theresa May’s Brexit afacere a fost respinsă de 230 de voturi – cea mai mare înfrângere pentru o ședință de guvern în istoria Marii Britanii. Prim-Ministrul Poate acum se confruntă cu o moțiune de cenzură’, care va duce la alegeri generale, dacă guvernul pierde.

Parlamentul A votat cu 432 de voturi pentru, 202 să respingă Poate’s Brexit acord, care a avut drept scop de a stabili termenii din marea Britanie’s ieșirea din UE pe 29 Martie.

rezultatul înseamnă că marea BRITANIE va avea în curând pentru a decide ce să facă în continuare, deoarece acesta nu va fi capabil să părăsească UE la sfârșitul lunii Martie. Dacă Uniunea Europeană este de acord, Brexit va fi amânată și posssibly renegociated, dar este, de asemenea, posibil ca marea BRITANIE ar putea părăsi UE fără un acord, care de cele mai multe figuri politice de acord ar fi rău pentru țară.

liderul partidului Muncii Jeremy Corbyn a prezentat un vot de neîncredere în guvern, care ar putea declanșa alegeri generale. Theresa May a declarat că va face timp pentru o dezbatere cu privire la propunerea privind miercuri.

post Nu Brexit afacere! Marea BRITANIE Parlamentul respinge Theresa May’s acordului cu UE; Guvernul se confruntă cu o moțiune de cenzură apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *