Nu Brexit afacere! Parlamentul britanic a respins Theresa May acord cu UE și se confruntă cu o non vot de încredere

DISTRIBUIE

Theresa May’s Brexit afacere a fost respinsă de 230 de voturi – cea mai mare înfrângere pentru o ședință de guvern în istoria Marii Britanii. Prim-Ministrul Poate acum se confruntă cu o moțiune de cenzură’, care va duce la alegeri generale, dacă guvernul pierde.

Parlamentul A votat cu 432 de voturi pentru, 202 pentru a respinge acordul privind Brexit, care stabilește termenii din marea Britanie’s ieșirea din UE pe 29 Martie.

rezultatul înseamnă că marea BRITANIE va trebui să decidă ce va face în continuare, deoarece acesta nu va fi capabil să părăsească UE la sfârșitul lunii Martie. Dacă Uniunea Europeană va fi de acord, Brexit va fi amânată și renegociated, dar este, de asemenea, posibil ca marea BRITANIE ar putea părăsi UE fără un acord, care ar fi la fel de rău pentru britanici.

în orice caz, liderul partidului Muncii Jeremy Corbyn a prezentat un vot de neîncredere în guvern, care ar putea declanșa alegeri generale. Theresa May a declarat că va face timp pentru o dezbatere cu privire la propunerea privind miercuri.

post Nu Brexit afacere! Parlamentul britanic a respins Theresa May acord cu UE și se confruntă cu o non vot de încredere apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *