Noi de 1 Minut restaurant pentru a deschide într-Unirii, Vedere

DISTRIBUIE

Noi de 1 Minut restaurant pentru a deschide într-Unirii, Vedere

Lagardere Travel Retail Romania va deschide un nou 1 Minut restaurant cadrul Unirii View office project în februarie 2019. Cu un 36-rețea de unități în România, la 1 Minut este o organizație internațională „Quick Service Restaurant concept care oferă clienților săi o gamă largă de produse, axat în principal pe Alimente Proaspete, într-o locație cu un design modern și arhitectură.

Astfel, Unirii View se extinde sale de retail și petrecere a timpului liber oferă atât pentru ocupanții clădirii, precum și pentru pietoni.

noua 1 Minut unitatea este situat la parterul unui birou de proiect. Restaurantul va ofera o varietate de preparate proaspete produse (sandwișuri, salate, deserturi, sucuri proaspete, produse de patiserie), precum și un complementare segment de conveniență produse (tutun, gustări, băuturi răcoritoare, cafea proaspătă, cărți și reviste).

„Prin deschiderea unui 1 Minut magazin în acest cladire de birouri moderna, vom continua extinderea rețelei noastre în zona centrală a orașului de capitală și în marile centre de afaceri. Suntem un retailer cu o solidă know-how în dezvoltarea și implementarea Rapidă de Servicii de Restaurante, cafenele și alte agro-Alimentare, concepte, atât la nivel global cât și la nivel local, astfel, noi de design fiecare magazin, luând în considerare nevoile specifice ale persoanelor din proximitate, și dorim să vă oferim o oferta personalizata de produse și servicii, eficiență, confort și o atmosferă prietenoasă”, a declarat Petruta Ionita – director marketing & management categorie, reprezentant al Lagardere Travel Retail Romania.

Una dintre cele patru divizii din grupul Lagardere, Lagardere Travel Retail este un pionierat lider mondial în turism industria de retail. Operare 4.400 de magazine în întreaga Travel Essentials, Duty Free & Moda si agro-Alimentare în aeroporturi, gări și alte concesii în 34 de țări din întreaga lume, Lagardère Travel Retail generează 4,5 miliarde EUR vanzari (reușit de 100%).

Unirii Vedere, cea mai inalta cladire de birouri moderne din centrul Bucureștiului, a fost finalizat recent de Picket de Grup, după o investiție de aproximativ 33 de milioane de Euro. Proiectul a fost livrat peste 80 la sută pre-închiriate, cu filiale locale a NTT data, H&M, Pernod Ricard, Red Bull sau Spații de instituire noul lor sediu în clădire.

„Unirii View beneficiaza de un ultra-locație centrală, în imediata vecinătate a mare varietate de restaurante și cafenele, dar apropierea și confort al proiectului ocupanții sunt prioritatea noastră. Astfel, ne-am’am subliniat un amestec de facilități la nivelul solului de proiect, în scopul de a satisface nevoile angajaților printr-o rapidă și eficientă metodă”, a declarat Andreea Paun, managing partner al real estate consultant Griffes, care este responsabil pentru strategia comercială și de gestionare a Unirii, Vedere pe un end-to-end de baza.

Unirii View are o suprafață închiriabilă de aproximativ 17.300 de metri pătrați, format pe 19 etaje, clădirea fiind noul punct de reper din centrul Bucurestiului, cu o înălțime de 73 de metri. Proiectul, de asemenea, oferă un spațiu generos de parcare subterane împărțite pe trei niveluri subterane. Unirii View este situat pe Bulevardul Corneliu Coposu, la doar cinci minute distanță de Piața Unirii.

Picket Grup a fost fondată de către Yves Picket, un Belgian antreprenor cu un track record pe piata imobiliara romaneasca prin mai multe investiții, cum ar fi dezvoltarea și vânzarea cu succes de Deva Logistic Park la CTP fond de investiții.

mesaj Nou 1 Minut restaurant pentru a deschide în Unirii Vedere apărut pentru prima dată pe Business Review.

Noi de 1 Minut restaurant pentru a deschide într-Unirii, Vedere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *