Netcity cere ANCOM pentru a reveni decizia de a reduce metropolitane tarifele de acces la rețea pentru operatorii de telecomunicații

DISTRIBUIE

ANCOM decizia de a reduce tarifele operatorii de telecomunicații trebuie să plătească pentru a avea acces la București rețeaua metropolitană de fibră optică la un nivel inferior tarifelor reglementate de contractul de concesiune este descris de către Netcity Telecom ca „o severă și bruta de intervenție care ar putea afecta investițiile în infrastructură, bugetul local și bunăstarea și confortul cetățenilor”.

prin Urmare, compania va căuta soluții necesare pentru a restabili un târg de operare-cadru pentru proiectul implementat în parteneriat cu primăria Municipiului București, în scopul de a sprijini 100% privat, investițiile în capital’s infrastructurii.

Netcity amintește că, în 2018 a făcut „investiții considerabile”, care a dus la rețea să crească cu o treime din lungime și care încă mai are nevoie de o majorare de fonduri pentru a extinde rețeaua.

„cu Privire la modificarea tarifelor stabilite în urma unei licitații publice sub contract de concesiune încheiat în parteneriat cu primăria Municipiului București, dincolo de aspectele de principiu, decizia de a le reduce nu are efect direct în beneficiul consumatorilor. La Netcity proiectul nu a avut și nu are un impact direct asupra nivelului tarifelor plătite de utilizatorii finali, dar este contribuind la creșterea concurenței între operatori, după cum reiese din tendința de scădere a prețurilor de internet, telefonie și televiziune servicii de la lansarea proiectului Netcity până în prezent”, arată comunicatul de presă.

De asemenea, compania precizează că bugetul orașului va scădea ca Netcity plătește unul dintre cele mai mari redevențe legate de un parteneriat public-privat, respectiv 12 la sută din veniturile sale, și contribuie la București bugetul cu mai mult de 1 milion de EURO în fiecare an.

post Netcity cere ANCOM pentru a reveni decizia de a reduce metropolitane tarifele de acces la rețea pentru operatorii de telecomunicații apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *