Cele mai multe companii romanesti utilizarea unei soluții de stocare a datelor într-un centru specializat

DISTRIBUIE

Aproape jumătate dintre companiile din România (peste 46%) au fost folosind o soluție de stocare a datelor într-un centru specializat de peste 10 ani, în timp ce 16.9 la sută au început să folosească astfel de servicii în ultimii 3-5 ani și doar 15 la suta din companiile romanesti nu utilizați soluții de stocare a datelor de la un grup specializat în centrul de date, în conformitate cu M247’s studiu în rândul companiilor românești din diverse industrii.

M247, cea mai rapidă creștere furnizorul de conexiune la internet și infrastructura de internet în Europa și România, a publicat rezultatele studiului “Utilizarea Centre de Date din Romania: unde se păstrează datele lor”.

Deși externe centre de date nu sunt disponibile numai soluții de stocare a datelor în cadrul companiei, organizațiile românești cei mai mulți preferă să apeleze la furnizori externi. 36,9% dintre companii au raportat utilizarea serviciilor de externe un centru de date, în timp ce 29.2 la sută investit în propriile centre de date. Cu toate acestea, o treime dintre companii (33,9%) a ales un amestec de soluții de stocare a datelor.

rezultatele studiului au arătat că reputația de furnizor de servicii este un factor care poate determina decizia de cumpărare. O treime din studiu respondenți (33,8 la sută) au indicat acest element ca unul care motivează opțiunea curentă. Cea de-a doua cost este costul de pachete de servicii de stocare de date (27,7%), iar al treilea este echipa de specialisti in furnizarea de companie (23,1%).

Bugetele investite în acest an de companii au fost diverse. În următorii trei ani, mai multe industrii vor suplimenta bugetele lor pentru soluții de stocare a datelor. Din Industria de Software, 46,7 la sută dintre companii au raportat bugete mai mari și Industria Financiară, cu 26,7 la sută din organizații vor face acest lucru. Alte industrii așteaptă majorări de buget sunt Jocuri & mass-Media, Retail, Automotive.

“Companii’ are nevoie de schimbare pe măsură ce tehnologia evoluează. Același lucru se întâmplă și cu soluții de stocare a datelor. Ce ne-am propus în acest studiu de piata a fost de a identifica ceea ce determină companiile să investească în soluții diferite, dar, de asemenea, ceea ce nevoile lor specifice. Desigur, am fost surprins de rezultatele la ori, dar ne bucurăm să fim mai informați și să putem continua să ofere servicii de calitate mai mare,”, spune Bogdan Gavriluta, directorul de Dezvoltare a Afacerilor, M247.

The post cele Mai multe companii romanesti utilizarea unei soluții de stocare a datelor într-un centru specializat apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *