Majoritatea angajatorilor din România de a acorda bonusuri de vacanță pentru angajații lor

DISTRIBUIE

Majoritatea angajatorilor din România de a acorda bonusuri de vacanță pentru angajații lor

Majoritatea angajatorilor din România (60%) sunt de planificare pentru acordarea de bonusuri de vacanță pentru angajații lor și peste 65 la sută au în vedere organizarea de petreceri de Craciun, potrivit unui Rame & TrainYourBrain barometru. De asemenea, studiul arată că, de formare corporative și evenimente, cu mai mult de 500 de participanți, au devenit extrem de importanta pentru majoritatea companiilor din romania.

Întrebat în ce măsură aceste evenimente afectează companiile de’ viața, peste 70 la sută dintre respondenți au indicat “în mare parte” ca răspuns, asociază aceste evenimente cu o serie de momente speciale dedicate angajaților. Ca pentru organizarea unui eveniment special, la sfârșitul anului, peste 65% au răspuns da, iar 11% au spus că a fost posibil.

cele Mai multe dintre persoanele intervievate (65 la sută) au indicat petrecerea de Craciun ca principalul eveniment în cadrul companiei’s de activitate în această perioadă, urmată de copii’s party (16 la sută), team building (12 la sută) și ies cu colegii (7 la sută).

Dincolo speciale de sfârșit de an evenimente, Rame & TrainYourBrain Barometrul de asemenea, a întocmit o listă de beneficii acordate angajaților. Întrebat dacă și-ar da bonusuri pentru angajați, 60 la sută dintre cei chestionați au răspuns da, 23% au indicat “este posibil” răspunde, în timp ce 17% au răspuns negativ sau au refuzat să răspundă.

Dintre cei care au declarat că vor acorda bonusuri de vacanță, marea majoritate au fost activi în stat, retail, banking, asigurări, software, resurse umane, telecom, pharma, servicii financiare și industria auto, în timp ce cei care au indicat “este posibil” răspunde sunt în mare parte în construcții, servicii pentru populație și activități de sprijin.

“Analizând zonele unde bonusuri de vacanță vor fi acordate, se pare că de vânzare cu amănuntul și sectorul de stat sunt în prim-planul. Dincolo de buget mediu, în cazul în care decizia este administrative, de vânzare cu amănuntul este rezultatul de un an excelent de vânzări. De asemenea, este interesant faptul că pe lista celor care vor acorda bonusuri sunt, de asemenea, companii care realizează în mod nesatisfăcător în 2018, un semn de loialitate și motivare a angajaților reprezintă o prioritate,”, spune Alexandru Baltat, manager de TrainYourBrain.

Intrebi ce alte premiul formularele vor fi puse în aplicare în această perioadă, altele decât sărbătorile, peste 50 la sută din respondenți au indicat tradiționale coș cu produse de Crăciun. Bilete gratuite la evenimente și spectacole, vouchere de discount la diferite comercianți cu amănuntul și de formare profesională, conferințe si simpozioane, vacanțe și călătorii, etc. au fost, de asemenea, pe lista de beneficii.

The post cele Mai angajatori din România de a acorda bonusuri de vacanță pentru angajații lor appeared first on Business Review.

Majoritatea angajatorilor din România de a acorda bonusuri de vacanță pentru angajații lor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *