Mitsubishi Motors pentru a elimina Carlos Ghosn din poziție executivă

DISTRIBUIE

Carlos Ghosn va fi eliminat din cap de compania Mitsubishi după ce a fost arestat în Tokyo, potrivit unui comunicat auto filtru de luni. Fostul Renault și Nissan executiv se confruntă cu acuzații de fraudă legate de propriul venit.

El a luat conducerea Mitsubishi după ce Nissan a cumpărat 34% din companie și a reușit să-l aducă la profit după șase luni. Acum, Mitsubishi va efectua o anchetă internă pentru a afla dacă Ghosn a fost implicat în frauda cu compania’s fonduri.

“Mitsubishi Motors Corporation (MMC) a anunțat astăzi că mass-media a raportat că MMC’s, Președintele Consiliului de administrație și Director Reprezentant, Carlos Ghosn, a fost arestat de către Tokyo District procuraturii cu privire la taxa de depunere anuală a valorilor mobiliare rapoarte care conțin fals declarație, o încălcare a Instrumentelor Financiare și de Act de Schimb. Ca răspuns la arestarea lui Ghosn, și de la presupusa abatere este legat de un guvernanței corporative și conformitate problema, este de a fi propus Consiliului de Administrație pentru a elimina cu promptitudine Ghosn, din poziția MMC’s, Președintele Consiliului de administrație și Director Reprezentant. Ne va fi ușor să desfășoare o anchetă internă dacă Ghosn a fost implicat în abatere de genul celor de mai sus în MMC.”

post Mitsubishi Motors pentru a elimina Carlos Ghosn din poziție executivă apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *