Mastercard și Microsoft începe colaborarea pe utilizator identitate digitală

DISTRIBUIE

Mastercard și Microsoft a anunțat săptămâna trecută o colaborare strategica menite să îmbunătățească modul în care oamenii folosesc și de a gestiona lor de identitate digitală, în scopul de a opri folosind atât de multe parole pentru fiecare verificare on-line.

Astăzi, on-line de verificare a identității este încă condiționată de depunerea fizic sau digital dovezi, gestionate de către o entitate centrală, fie că este numărul de pașaport, adresa, numărul permisului de conducere sau alte autentificarea utilizatorului informații. Această condiționare este o povară pentru consumatori, care trebuie să dețină sute de parole pentru diferite identități și care sunt supuse unor procese complexe prin care acestea au pentru a dovedi identitatea lor și de a gestiona lor de date. Lucrând împreună, Mastercard și Microsoft și-au propus să oferim oamenilor un seif și imediat pentru a dovedi identitatea lor digitale, ori de câte ori și oriunde doresc.

răspunsul la aceste provocări este un serviciu dezvoltat de Mastercard și Microsoft, care va permite consumatorilor să introduceți, de control și de a distribui datele de identitate ca doresc: prin dispozitivele pe care le utilizați în fiecare zi.

“peisaj de identitate digitală de astăzi este inegală, și ceea ce funcționează într-o anumită țară nu funcționează într-un alt. Avem posibilitatea de a dezvolta un sistem care pune oamenii pe primul loc, oferindu-le control asupra propriilor date de identificare și în cazul în care acestea sunt utilizate. Colaborarea cu Microsoft ne aduce cu un pas mai aproape de a face identitatea digitală de servicii de management o realitate la nivel global interoperabile,”, a spus Ajay Bhalla,președinte, Informatică și Inteligență Soluții, Mastercard.

Acces la un universal recunoscut identitatea digitală poate oferi noi și experiențe îmbunătățite pentru utilizatori în interacțiunea cu diferite întreprinderi, furnizorii de servicii, sau cu propria lor comunitate online în mai multe domenii, inclusiv:

  • Servicii Financiare: Îmbunătățește și accelerează procesul de identificare a persoanei care solicita un nou cont bancar sau de împrumut.
  • Comerțului: Permite o mai personalizate și mai eficientă experiență de cumpărături on-line și în magazine, indiferent de metoda de plată, dispozitiv de plată sau de furnizorul de servicii.
  • servicii Guvernamentale: simplifică interacțiunea cu agențiile și departamentele guvernamentale, inclusiv de colectare a impozitelor, pașaport de solicitare, sau contribuțiile la asigurările sociale.
  • servicii Digitale: a optimiza și de a asigura o utilizare simplificată de e-mail, rețele sociale, filme / servicii de streaming de muzică și călătorind platforme.

“identitatea Digitală este piatra de temelie a modului în care oamenii trăiesc, muncesc și se joacă în fiecare zi. Noi credem că oamenii ar trebui să aibă control asupra identității și datelor digitale și suntem încântați de această primă colaborare cu Mastercard, prin care vom aduce inovații pentru a se asigura identitatea digitală descentralizare,”, a spus Bucurie Chik, corporate vice president, Identitate, Microsoft.

Această identitate digitală inițiativă ar putea ajuta, de asemenea, pentru a rezolva alte provocări comune:

  • Identitatea inregistrare: Mai mult de un miliard de oameni, majoritatea femei, copii și refugiați, nu sunt recunoscute oficial; o identitate digitală poate îmbunătăți accesul la servicii de sănătate, financiare și de servicii sociale.
  • verificarea Identității: Un singur reutilizabile identitate digitală poate ajuta oamenii să interacționeze cu comercianți, bănci, agenții guvernamentale și nenumărate furnizorii de servicii digitale într-un mod mai simplu, mai sigur și mai puțin costisitor.
  • Prevenirea Fraudei: O singură identitate digitală poate contribui la reducerea fraudei și a furtului de identitate în diferite forme.

inițiativa va fi baza pentru noi Mastercard servicii cu Microsoft Azure sprijin și va consolida colaborarea cu lideri în comunitățile bancare, operatorii de rețele mobile și guvernul comunități. Mastercard și Microsoft uni acele forțe care au transformat ambele companii lideri la nivel mondial: Microsoft’s experiență în identitatea tehnologie și Mastercard’s experiență în organizarea secure digital interacțiuni într-un complex de mai multe ecosistem.

post Mastercard și Microsoft începe colaborarea pe utilizator identitate digitală apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *