Mark Davis, numit noul directorul regional al BERD pentru România și Bulgaria

DISTRIBUIE

Mark Davis, numit noul directorul regional al BERD pentru România și Bulgaria

Mark Davis, în prezent consilier al BERD vice-președintele Alain Pilloux, a fost numit noul Directorul Regional al BERD pentru România și Bulgaria și va presupune noul său rol în București pe 1 aprilie 2019.

Davis cum urmează Matteo Patrone, care a devenit managing director pentru Europa de Est și Caucaz.

În noua sa poziție, Davis va conduce operațiunile BERD în cele două țări și de a ajuta stimula economiile lor prin investiții, consiliere și sprijin pentru reforme.

„România și Bulgaria joacă din ce în ce mai proeminent roluri în sud-estul Europei și de afaceri al BERD. Vom menține ritmul de investiții în cele două țări. BERD cu echipele sale de pe teren și a personalului acestuia, în Londra, va lucra pentru a consolida competitivitatea aceste economii și lor regională și integrare internațională,” Davis a spus.

până în prezent, BERD a investit peste 8,3 miliarde de EURO în România și aproape 3,9 miliarde EUR în Bulgaria. În 2018 singur, Banca a investit peste 400 de milioane de EURO în România și mai mult de 185 de milioane EUR în Bulgaria.

Davis este în prezent consilier al BERD vicepreședinte pentru sectorul bancar, Alain Pilloux, și se bazează în Londra. El s-a alăturat Băncii în 2013, în calitate de șef al Armeniei.

Înainte de a se alătura BERD, Mark Davis a fost director executiv la Goldman Sachs de la Moscova (2010-2012) și director executiv al Morgan Stanley din Londra (2007-2010).

El și-a început cariera la Banca Mondială, în Washington d. c., unde a fost senior economist de țară responsabilă pentru republica Moldova, Ucraina și Kazahstan, între 1996 și 2006.

post Mark Davis, numit noul directorul regional al BERD pentru România și Bulgaria a apărut pentru prima dată pe Business Review.

Mark Davis, numit noul directorul regional al BERD pentru România și Bulgaria

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *