Macron suspendă planificată de combustibil majorarea taxei de următoarele majore „vesta galbenă” protestele

DISTRIBUIE

guvernul francez este pe cale de a suspenda lor planificate taxa de combustibil crește după săptămâni de proteste violente, într-o mișcare care va marca majore U-turn de președinte, Emmanuel Macron, după doar 18 luni în birou.

Prim-Ministru Edouard Philippe a anunțat că intenționează să crească de trei taxele pe combustibil, va fi suspendat pentru o perioadă de șase luni începând de la 1 ianuarie, ca un răspuns la protest național împotriva pompa inalta prețurile și costurile de trai.

„furia Asta, trebuie să fii surd sau orb să nu vezi sau auzi. Francezii care au îmbrăcat veste galbene vreau taxele să scadă și să lucreze pentru a plăti. Asta e, de asemenea, ceea ce ne dorim. Dacă nu am reușit să-l explice, dacă majoritatea de guvernământ nu au reușit să convingă pe francezi, atunci ceva trebuie să se schimbe”, a spus Philippe.

„galben vesta” revolta a luat Macron prin surprindere atunci când a izbucnit pe 17 noiembrie. Președintele se confruntă cu o scădere uriașă în popularitate de-a lungul lui reformele economice, care sunt văzute ca favorizând bogați.

protestele, de asemenea, a lovit economia – rezervări hoteliere au scăzut, comercianții cu amănuntul au suferit și investitorii au fost ingrijorati.

post Macron suspendă planificată de combustibil majorarea taxei de următoarele major “vesta de culoare galben” proteste apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *