Macron promite ajutor economic măsuri în încercarea de a potoli protestatarii

DISTRIBUIE

președintele francez, Emmanuel Macron, a făcut o adresă televizată pentru public luni seara, promițând măsuri, cum ar fi o creștere a salariului minim și reducerea impozitelor după săptămâni de proteste violente.

vesta Galbenă proteste au avut loc timp de aproximativ o lună în Franța, provocat de planurile pentru o taxă de combustibil crește, dar, de asemenea, de extindere la alte probleme legate de costurile de trai pentru clasa de mijloc și din țară.

Președintele Macron a fost frecvent criticat pentru a fi la curent și să nu ascult problemele oamenilor obișnuiți.

În discursul său, Macron, a condamnat violențele, dar, de asemenea, a spus că protestatarii furia lui a fost „în mai multe moduri legitime.” El a adăugat că au fost „mulți oameni al căror statut în societate nu au fost suficient de bine recunoscute” și a promis să se întâlnească cu primarii din întreaga țară pentru a fi „fără precedent dezbatere.”

“presupun că partea mea de situație – poate am dat senzația că au alte preocupări și priorități. Știu că unii dintre voi ați fost rănit de cuvintele mele,”, a spus el.

președintele A promis că salariul minim va crește cu 100 de EURO pe lună în 2019 (sau 7 la sută), care a planificat o creștere a impozitului pentru pensionarii cu venituri mici ar putea fi anulat, plata orelor suplimentare nu vor mai fi impozitate, și a încurajat proprietarii de afaceri să plătească salariaților lor, un duty-free bonus la sfârșitul anului.

cu toate Acestea, Macron a spus că nu va institui un impozit pe bogat, ca el crede ca ar slăbi crearea de locuri de muncă.

post Macron promite ajutor economic măsuri în încercarea de a potoli protestatarii au apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *