LooLoo Copii, primul român YouTube canal cu 13 milioane de abonați, devine Diamant Butonul de la Google

DISTRIBUIE

YouTube anunță că va acorda primul “buton de diamant” în România, o recompensa oferită pentru canalele care depășesc pragul de 10 milioane de abonați. LooLoo Copii este primul canal YouTube în România și europa Centrală și de Sud-Est a regiunii Europei de a primi “buton de diamant” distincție.

LooLoo Copii oferă cântece și conținut educațional pentru copii în formă de animație 3D, și se adresează unui public global. Conținutul este disponibil în 7 limbi: engleză, română, rusă, spaniolă, portugheză, turcă și lituaniană. Alte trei limbi & #8211; franceză, germană, italiană – sunt în curs de pregătire.

LooLoo Copii găzduiește 100 de copii originale’s melodii într-un total de 230 de minute de animație 3D. Lansat în August 2014, canalul are în prezent peste 13 milioane de abonați și mai mult de 5 miliarde de vizualizări. Cele mai multe dintre publicul vine din Statele Unite, cu aproximativ 700 de milioane de vizualizări, urmată de Indonezia, India, Thailanda, marea BRITANIE și Brazilia.

“YouTube oferă creatorii de conținut-un mod la audiență globală, și LooLoo Copii este deja pe această cale. Ei au devenit una dintre cele mai populare canale de YouTube pentru copii din lume, iar acum vor primi cea mai importantă distincție de pe YouTube: buton de diamant. Ne bucurăm că un creator de conținut din România a reușit să treacă frontiera și să ajungă la acest nivel,”, a spus Elisabeta Moraru, Țara Business Development manager, Google.

“mare succes, iar feedback-ul primit prin lansarea TraLaLa ne-a încurajat să-și dezvolte LooLooKids, engleza nostru canal de divertisment. Diamantul butonul furnizate acum de YouTube este o certificare a calității, o încurajare, dar, de asemenea, o mare responsabilitate pentru că animații și muzică în fiecare lună întreține și educă peste 120 de milioane de copii peste tot în lume. Vrem ca copiii să fie fericiți!”, a spus Alexandru Badan, LooLoo Copii CEO.

compania care detine LooLoo Copii canal este Mora TV din Iasi. Împreună cu LooLoo Copii, Mora TV’s portofoliul include TraLaLa, un canal cu 2 milioane de abonați la publicul din România, cu animații 3D și cântece pentru copii, și BoonBoon, cu desene animate dublate în limba română. Mora TV a fost fondată în 2012 de către Cristina și Alexandru Badan, atât din Iași, și a început cu TraLaLa YouTube channel pentru a crea copii originale’s de conținut.

post LooLoo Copii, primul român YouTube canal cu 13 milioane de abonați, devine Diamant Butonul de la Google apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *