Londra start-up de origine română atrage USD de 6,7 mln de a extinde afacerea

DISTRIBUIE

Hackajob, o tehnologie start-up co-fondat de antreprenorul român Răzvan Creangă, a atras o investiție de 6,7 milioane de DOLARI de la AXA Venture Partners și Downing Mixte în scopul de a extinde afacerea și să își dubleze numărul de angajați, inclusiv în România.

Cu noul finanțare, hackajob va investi în recrutarea de noi talente, astfel că numărul de angajați va crește de la aproximativ 50 de specialiști din Iași biroul în următoarele nouă luni, de la 20 la moment.

compania își va extinde echipa cu 40 de specialiști din marea BRITANIE, astfel că numărul va ajunge la aproape 90 de persoane până la sfârșitul anului viitor. De asemenea, hackjob va deschide birouri fizice în cele mai multe hub-uri de tehnologie și antreprenoriat.

Fondat în noiembrie 2014 de către antreprenor român Răzvan Creangă și colegul său Mark Chaffey, hackjob s-a născut după Razvan colaborat cu o agentie de recrutare în 2014, pentru a ajuta la a le modela și implementa strategia digitală.

În această colaborare, Razvan a observat cât de persoane non-tehnice recrutat și evaluate tehnic de oameni, care a ridicat întrebări cu el.

Această situație, împreună cu experiența anterioară în tehnologie, a condus Răzvan să se gândească la o platformă care poate promova tehnice pe bază de merit oameni.

Cu o echipa de peste 70 de specialiști, hackajob are misiunea de a conecta mai bun digital talentele cu cele mai inovatoare companii la nivel global.

“Ne-am construit un produs pe care oamenii iubesc și doresc să-și asume la nivel global în cel mai mare hub-uri de tehnologie în Statele Unite și Europa, cu prima birouri în Paris și Berlin. Vom deveni pe deplin companie globală de la începutul anului viitor și mă bucur că vom fi în măsură să crească mai ales în România, unde piața locală este bogat datorită sale talente și datorită mare potențial tehnologic, “, a spus Răzvan Creangă, CEO și co-fondator al hackajob.

post Londra start-up de origine română atrage USD de 6,7 mln de a extinde de afaceri appeared first on Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *