LIberty Global a vinde Romanian DTH operațiuni FocusSat să M7 Group

DISTRIBUIE

Liberty Global a anunțat că a ajuns la un acord de a vinde DTH prin satelit operațiuni care deservesc în prezent patru de Est pe piețele Europene M7 Group. Liberty Global va vinde DTH operațiuni pentru un total întreprindere valoare de aproximativ 180 de milioane EUR (USD 205 milioane de euro) pe un US GAAP caz, în funcție de obiceiul de creanță și de capital de lucru ajustări la finalizare.

Închidere a tranzacției este condiționată de aprobarea de reglementare, care este de așteptat în prima jumătate a anului 2019. În prezent DTH de afaceri servește clienții în Ungaria sub brandul UPC Direct, în Republica cehă și Slovacia sub marca freeSAT, și în România sub marca FocusSat.

veniturile obținute din vânzare sunt de așteptat pentru a fi folosite în scopuri corporative generale. Merrill Lynch International („BofA Merrill Lynch”), o filială a Bank of America Corporation, este în calitate de consilier financiar al Liberty Global cu privire la tranzacție.

vinde vine după tranzacția cu Vodafone în care UPC a schimbat proprietarul. Vodafone a anunțat în primăvară că ar fi nevoie de peste cablu gigant Liberty Global operations în Germania, România, Ungaria și cehia, într-o tranzacție în valoare de 19 miliarde de EURO. În România, Liberty Global, proprietarul UPC, prin UPC Holding din Olanda.

post LIberty Global de a vinde româniei DTH operațiuni FocusSat să M7 Group apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *