LG Electronics a colectat 140 de premii și distincții la CES 2019

DISTRIBUIE

LG Electronics a avut peste 140 de premii și distincții la CES 2019, condusă de către Engadget Premiul pentru cel Mai bun Produs de la CES, în categoria TV (oficial CES premiul program) pentru al cincilea an consecutiv asta pentru revoluționarul LG Semnătura OLED TV R (65R9) – o 65-inch OLED TV.

LG coloana Sonora (model SL9YG) și LG V40 ThinQ smartphone de la Consumer Technology Association (CTA) a primit premii și a acordat CES Premii pentru cele mai bune inovații în categoriile respective.

LG are, de asemenea, a primit distincții de la Engadget, TechRadar, Popular Mechanics, SlashGear, Reviewed.com, Techlicious și dincolo, în plus față de cele 17 CES Innovation Awards din CTA, în aparate electrocasnice, de divertisment și de comunicații mobile.

LG Semnătura OLED TV de R & #8211; lumea’s prima TV mobil – atras de mult atenția în acest an, a primit peste 70 de premii și distincții de la o gamă largă de respectat tehnologia de publicații. LG 2019 ultra-usoare laptop LG gram gama s-a dovedit a fi un concurent serios în 2019, a primit premii de publicații, inclusiv Reviewed.com, de Încredere Recenzii și Techlicious.

principalele premii primite de LG la CES 2019 includ:

  • LG Semnătura OLED TV R: Engadget: cel Mai bun CES Produse, PC Mag: cel Mai bun CES Produse, Reviewed.com: Editor’s Choice Award, SlashGear: Editor’s Choice Award, Techlicious: Top Produse de la CES, Populare Techics: Cele mai bune produse la CES 2019, Tom’s Ghid: cea Mai bună Expoziție de Produse 2019, TechRadar: cea Mai bună Expoziție de Tehnologie, de Buzunar-scame: Cele mai Bune Produse la CES, HD Guru: Cele Mai Bune Expoziții de Produse, CTA Premiul pentru Excelență: Produsul Anului – Video Ecran, CES 2019 Innovation Award: mai vorbim.
  • LG 88LED OLED 8K: CES 2019 pentru Inovare: mai vorbim, Mashable: Best of CES 2019 Tehnologie, Digital Trends: cele mai Bune Televizoare la CES 2019.
  • LG Gram 17: Reviewed.com: Editor’s Choice Award, Techlicious: Top Produse de la CES, Windows Central: cel Mai bun CES Produse, CES 2019 Innovation Award: mai vorbim.
  • LG Gram 2-în-1: Recenzii de Încredere: Cele mai bune produse de la CES.
  • Soundbar LG (SL9YG): CES 2019 Innovation Award: Best Inovare, HD Guru: Cel Mai bun CES Produse.
  • LG HomeBrew: CES 2019 Innovation Award: Menționăm, de Încredere Comentariu: cele mai Bune Produse la CES 2019.
  • LG Styler: CES 2019 Premiul pentru Inovație: mai vorbim, Dealerscope: IMPACT 2019 Premii.
  • LG V40 ThinQ: CES 2019 Premiul pentru Inovație: cea Mai bună Inovație.

The post LG Electronics colectat 140 de premii și distincții la CES 2019 apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *