Mai puțin de 19 pct de români locuințe au polițele de asigurare obligatorie de

DISTRIBUIE

Mai puțin de 19 pct de români locuințe au polițele de asigurare obligatorie de

numărul de active polițele de asigurare obligatorie pentru locuințe (Pad) a crescut cu 0,52% în octombrie, ajungând la 1,687,495 milioane de euro, comparativ cu 1,678,816 PAD politici active pe 31 octombrie 2017, potrivit statisticilor de Pensionare Pool de Asigurare pentru Dezastrelor Naturale (PAID), societatea care emite acest tip de asigurări.

în Comparație cu numărul de politicile existente la 1 ianuarie 2018, în scădere cu 0,37 la sută a fost înregistrat la sfârșitul lunii octombrie. Potrivit PLĂTIT, la sfârșitul lunii octombrie, 75.2 la sută de la nivel național, politicile active au fost semnate în zona urbană și 24.8% în zona rurală, precum și 93,4% din PAD politici, în funcție de tipul de locuință, au fost de tip a (cele cu beton armat, metal sau lemn structura de rezistenta, cu exterior ziduri de piatră, cărămidă arsă sau materiale supuse unui tratament termic sau chimic) și 6,6 la sută locuințele de tip B (cu pereți exteriori din cărămidă goale sau materiale supuse unui tratament termic sau chimic).

în funcție De regiune, cel mai mare număr de active polițe de asigurare sunt în Transilvania (21 la sută din total), București (19%) și Muntenia (18 la sută), iar cele mai mici sunt din Maramures (3% din totalul politelor) și Bucovina (3%).

România are în jur de 9 milioane de locuințe în total.

PLATIT a fost eliberarea obligatorie de asigurare a locuinței începând cu luna iulie 2010. Scopul principal al PAID este de a include asigurare pentru cele trei riscuri de dezastre naturale – cutremure, inundații și alunecări de teren – pentru toate casele din România. Obligatorie de Asigurare a Locuinței (PAD) costa 20 EUR pentru Un Tip de locuințe (maxima asigurata 20.000 EURO) și 10 EURO pentru locuințele de Tip B (suma asigurata este de 10.000 EUR).

post mai Puțin de 19 pct de români locuințe au polițele de asigurare obligatorie a apărut mai întâi pe Business Review.

Mai puțin de 19 pct de români locuințe au polițele de asigurare obligatorie de

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *