Lenovo să-și extindă Centrul de Date din București, dublu echipa până la sfârșitul anului 2019

DISTRIBUIE

Lenovo este în curs de dezvoltare un centru de cercetare din București, unul dintre puținele astfel de centre în lume, și în căutarea de a angaja un alt 125 de persoane în 2019, dublându-și numărul actual de angajați. Trei ani după achiziționarea de la IBM divizia de server, Lenovo Centru de Date de Grup s-a dublat cota de piață și este printre primii trei producători locali soluții de centre de date.

Lenovo DCG a înregistrat un 12 la sută cotă de piață în al doilea trimestru al anului fiscal 2018 – 2019, până la 8 la sută în aceeași perioadă a anului trecut.

Lenovo Centru de Date de Grup (DCG), un lider mondial în centre de date, a înregistrat rezultate financiare foarte bune in Romania pentru cel de-al doilea trimestru al anului fiscal 2018 – 2019, care se încheie la 30 septembrie. Acesta este cel de-al șaptelea trimestru consecutiv în care Lenovo DCG este creșterea prezenței sale pe o piață estimată la 54 milioane USD în 2018, o tendință determinată de investițiile în echipa locală de creștere și de rețea de mai mult de 250 de parteneri și distribuitori. Lenovo’s DCG portofoliu în România include servere, software și hyperconvergent sisteme care ajută companiile să obțină informațiile de care au nevoie, de a simplifica managementul IT, reduce costul total de proprietate (TCO) și pentru a maximiza timpul de funcționare.

“Lenovo diferentiaza în piața de centre de date cu client-concentrat soluții Inteligente proces de Transformare. Suntem gata să menținem ritmul de creștere cu investiții în echipa locală de dezvoltare, parteneriate cu industria de lider producătorii și un portofoliu complex de dispozitive, software și de convergență a soluțiilor, unic pe piața românească,”, a spus Madalin Florescu, lider de vânzări Lenovo DCG România.

În 2016, compania a deschis Lenovo Laborator, un centru de cercetare și dezvoltare, care are mai mult de 100 de ingineri specializați și creează la nivel global producătorul sau titularul autorizației de soluții. În 2019, divizia a își propune să-și dubleze echipa și de a deveni cel mai important pol de dezvoltare pentru Lenovo DCG în Europa.

Hyperconvergent infrastructură pentru a simplifica și eficientiza gestionarea datelor

În 2018, Strauss Romania, unul dintre cele lume’s mai mari factorii de decizie de cafea, selectate Lenovo ThinkAgile VX tehnologie pentru a simplifica gestionarea datelor. Prezentă în România timp de 25 de ani, compania gestionează cea mai mare rețea de aparate de cafea in domeniul HoReCa, care include 7.000 de distribuitoare automate și 14.000 de inteligent mașini de cafea. ACEASTA Strauss Romania echipa avea nevoie de o soluție pentru a asigura gestionarea infrastructurii și ar putea să o scară cu puține resurse în viitor.

“Lenovo ne oferă soluții complete. Servere, stocare și soluții de networking, Pc-uri și laptop-uri vin de la Lenovo. Am ales Lenovo’s hyperconverted infrastructură, pentru că am dorit un mod rapid, ușor de gestionat și de cost-eficiente soluție,”, a spus Aurelian Mester, IT manager, Strauss România. “până în prezent, am fost foarte impresionat cu ThinkAgile VX. În timpul testelor, am fost în măsură să finalizeze un pilot procesul de migrare fără pierderi de date și un downtime de mai puțin de o secundă, astfel încât operațiunile nu a suferit nici o întrerupere.”

Cu Lenovo ThinkAgile VX hyperconvergent soluție, Strauss România a obținut o reducere de 50 la suta din consumul de energie în on-premise centru de date precum și reducerea de răcire și costurile de monitorizare, astfel încât acesta a văzut-o 50 la sută scădere în costul total de proprietate.

transformarea Digitală

universul digital se dublează în mărime la fiecare 2 ani, cu mai multe și mai multe dispozitive vin on-line. Conform estimărilor, până în 2020 va fi de 20 de miliarde de dispozitive conectate prin Internet-of-things (IOT). De asemenea, 27% dintre companii vor folosi blockchain tehnologie.

Lenovo se lauda ca serverele sale sunt cele mai fiabile pe o perioadă de 5 ani, potrivit unui studiu realizat de IDC. „Suntem mândri să avem puțin de nefuncționare pentru servere, lucru perfect pentru 99.999% din timp”, spune Beri Simoncic, tehnice lider de vânzări, Lenovo DCG VEDEA.

compania A decis să adune sub umbrela ThinkAgile și Cred Sisteme, în scopul de a oferi solutii complete clientilor, de la nor de transformare a business analytics și inteligență artificială.

Lenovo DCG are 52.000 de angajați în întreaga lume, investește 1,2 miliarde de DOLARI în cercetare și dezvoltare, și a deschis 3 noi AI inovării centrul.

The post Lenovo pentru a extinde Centrul de Date din București, dublu echipa până la sfârșitul anului 2019, a apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *