Învăța sau de a exercita blockchain și să fiți plătit pentru ea

DISTRIBUIE

Modex – lumea’s primul App Store pentru blockchain – invită blockchain dezvoltatorii pentru a testa gratuit blockchain instrumente de dezvoltare pentru a scrie inteligent contracte și de a crește veniturile lor prin aderarea la Modex platforma. Construit ca o piață pentru aplicații descentralizate, Modex aduce avantaje de blockchain tehnologie în utilizarea de zi cu zi prin conectarea dezvoltatorii cu potențialii clienți, oferind mai rapid și mai ușor de acces, în scopul de a pune în aplicare contractele inteligente. Înțelegerea potențialul uriaș pe care blockchain tehnologie deține și puterea sa de a schimba anumite industrii, Modex este în mod constant în promovarea blockchain pe nivel de învățământ, precum și în sectorul antreprenorial.

 

Avantaje și bonusuri pentru blockchain dezvoltatori

Modex încurajează dezvoltatorii și persoanelor care doresc să învețe blockchain pentru a semna-up acum pe platforma noastră și de a beneficia – în afară de suita completă de blockchain instrumente de dezvoltare – de mai multe avantaje și bonusuri. Scris de smart contracte se face în Soliditate, pe platforma Ethereum, iar dezvoltatorii pot folosi mai multe instrumente inovatoare create de Modex: Codul-Sursă de Audit, Cod Sursă, Blockchain IDE, Test de Net, Bloc Explorer și altele.

  • 150 MODEX Jetoane pentru cei care se înscriu folosind acest link.
  • 500 MODEX Jetoane pentru cei care completați și trimiteți un raport de feedback cu sugestii relevante legate de instrumentele de care Modex oferă să blockchain dezvoltatori.
  • 50 EUR pentru primul smart contract publicat pe Modex Piață.
  • Până la 1.000 de EURO lunar pentru incepatori, max 40 de ore de lucru / lună.
  • Soliditate formare la Modex Laboratoare, acces gratuit pentru cei care au semnat-up în platformă, cu ajutorul link (in limita locurilor disponibile).
  • acces Gratuit la blockchain de formare o dată la Modex Academy lansează, în prima parte a anului 2019.

 

Tehnologică de legături între dezvoltatori și clienții

scopul de a Modex este de a oferi, pe o scară globală, un portofoliu larg de aplicații care folosesc revoluționar blockchain tehnologie, aducând împreună DApps dezvoltatori și clienții de afaceri. Dezvoltatorii pot vinde soluțiile lor prin Modex Piață, în timp ce companiile le pot cumpăra, direct sau nevoie de aplicații particularizate, adaptate la nevoile lor de business. ‘inovare în blockchain tehnologie constă în versatilitatea sa, care îl face potrivit pentru diverse industrii: asistență medicală, sistemul de vot, gestionarea bazelor de date, industria financiară și multe altele. Blockchain tehnologie are marginea atunci când vine vorba de rapid și transparent tranzacții, eliminând necesitatea pentru intermediari’, declara Mihai Ivascu, CEO și Fondator al Modex.

Alin Iftemi, Modex CTO: ‘Ne’am terminat 2018 puternic și am pornit în 2019 cu acceleratia la podea, cu un clar planul de dezvoltare. Pe langa lansarea de Modex Întreprindere și Modex Academiei, acest an va aduce noi funcționalități la produsele noastre. Ca și până acum, vom continua să se concentreze pe blockchain dezvoltatori și nevoile lor, așa că am’m invitându-i să se alăture platformei noastre și de a descoperi, de prima mana, valoarea adăugată pe care Modex aduce industriei. Așteptăm cu nerăbdare să primească feedback-ul lor valoros în scopul de a continua să dezvolte și să ofere, împreună, chiar mai bine produsele.’

 

 

 

  • Dacă aveți nevoie de asistență în scopul de a înregistra la Modex platforma, echipa noastră tehnică oferă suport on-line la [email protected]

 

În perioada 21-22 februarie, Business Review organizează un pilot evenimentele din 2019, MindChain – cea mai mare Blockchain-a concentrat eveniment a avut loc vreodată în România.

Peste două zile, la Cluj-Napoca, numit România Silicon Valley datorită amestec unic de companii de tehnologie puternică și comunitatea studenților, evenimentul va explora interacțiunea dintre Blockchain și Inteligență Artificială (AI).

Blockchain și inteligența Artificială sunt două dintre cele mai importante tehnologii care conduc inovare și schimbare în aproape fiecare industrie, de la industria auto la asistență medicală. Utilizarea tot mai mare de Blockchain tehnologie în materie de servicii financiare va include o doză sănătoasă de AI ca noi, automatizate tehnici analitice uita-te pentru modele în „relația” date despre oameni, contracte și tranzacții.

Blockchain poate accelera adoptarea AI în lumea reală prin extinderea comunității, care implică mai multă forță de muncă și de a face seturi de date accesibile nu numai pentru giganți tech, dar, de asemenea, pentru afaceri mai mici. În cele din urmă, întrebarea apare: ce se întâmplă când se întâlnesc? Ce se întâmplă când ei opri de lucru pe cont propriu și, în loc să-și unească forțele? Să exploreze beneficiile sinergiei între AI și blockchain.

Cu o asigurare de 30 de puternic panoul de agenda cu vorbitori internaționali și cifre-cheie pe Blockchain scena, MindChain va prezinte cele mai recente cazuri de utilizare pentru Blockchain și AI peste un mix cuprinzător de industrii, cum ar fi retail, finanțe și bănci, imobiliare, de transport, precum și zonele emergente, cum ar fi artă, divertisment și mass-media.

Prin arhitectura sa, MindChain este conceput pentru a atrage un public variat, de la blockchain investitori și profesioniști pentru startup-uri, studenți și publicul larg interesat de a descoperi modul în care aceste noi tehnologii vor modela viața de zi cu zi.

Vizualiza agenda evenimentului aici.

post Învăța sau de a exercita blockchain și să fiți plătit pentru ea a apărut mai întâi pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *