Le Manoir începe distribuția de vinuri românești în Franța, pregătește deschiderea de noi gastronomice magazin din Paris

DISTRIBUIE

Le Manoir începe distribuția de vinuri românești în Franța, pregătește deschiderea de noi gastronomice magazin din Paris

română companiei Le Manoir, specializată în importul și vânzarea de regulă produse gastronomice și băuturi alcoolice, va începe distribuția de vinuri românești în Franța în această lună. Compania este noua divizie a fost lansat oficial pe data de 8 decembrie, printr-un eveniment de o zi la Ambasada româniei de la Paris.

în Timpul „Zilei de a Descoperi Vinuri românești”, Le Manoir a organizat o serie de activitati, centrat în jurul valorii de producători de vinuri din românia și tradiționale soiuri de struguri, menit să aducă împreună producătorii români și oenologi, proprietarii de afaceri, comercianți și figuri bine-cunoscute din limba franceză de retail și horeca industrii.

„Din 2004, cand a fost infiintata, compania noastra a fost promovarea culturii franceze și gastronomie în România. Acum, 14 ani mai târziu, ca suntem impresionați de evoluția de pe piața internă fabrici de vin, noi credem că avem premisele necesare pentru a reprezenta cu mândrie producătorii români în unul dintre cele mai prestigioase vinificație țări din lume”, a spus Cristian Preotu, proprietarul Le Manoir.

Printre crame care au avut standuri de degustare în cadrul evenimentului organizat de Le Manoir de la Paris au fost Liliac, Petro Vaselo, Davino, Avincis, Gitana, Jelna, Pivnitele Theodorus, Villa Vinea, Gramma, SERVI, Casa Panciu, Rasova, Galicea Mare. Oaspeții au, de asemenea, posibilitatea de a gusta artizanale românești produse gastronomice, precum și o selecție de băuturi, cum ar fi Aura apă, Pater țuica, Conțiu palinca de prune, Ilie Galben palinca si Ana sunt sucuri de fructe.

de Degustare, ateliere de lucru și o serie de evenimente conexe, de asemenea, a avut loc în cadrul evenimentului: conferință pentru a descoperi soiuri de vin românesc a fost susținută de Iulia Scavo, câștigătorul Someliers Trofeu, în 2018, acordat de Romanian Someliers’ Asociere, lansarea Gault &Millau 2019 Vinuri românești Ghid și o degustare de moderne românești produse gastronomice de chef Alexandru Dumitru, câștigător al Terroir premiul pentru colaborarea cu producătorii locali de la Gault &Millau Gală în Mai 2018, și bucătarul-șef de la Ateneu Bistro din București.

planurile de Extindere pentru anul 2019

„Oaspeții care au participat la eveniment au fost încântați de cele gastronomice și oenologic calitatea produselor și-au arătat interesul lor, inclusiv aceste produse din gamele lor. Bun feedback creat premisele pentru dezvoltarea noastră în Franța, unde ne vor deschide, de asemenea, un vin românesc și gastronomie magazin, în prima jumătate a anului 2019. Spațiul va fi elegant, generos și centrală, în apropiere de Turnul Eiffel și la Ambasada româniei de la Paris. Estimam o investitie de 350.000 de EURO”, a spus Critian Preotu.

Le Manoir estimează o cifră de afaceri de 600.000 de EURO pentru noua sa vin de distribuție (Est, Est, Est), în primul an, și este cu scopul de a crea un portofoliu de aproximativ 50 de clienti corporate până la sfârșitul anului 2019.

Despre Le Manoir

Fondat de Cristian și Maria Preotu, grupul român Le Manoir a fost activ în gastronomice și produse de nișă a industriei din 2004 cu urmatoarele marci: Le Manoir, Comtesse du Barry, Relais &Chateaux Le Bistrot Francais, La Vinuri, Corto Maltese și Bistro Ateneu.

Le Manoir închis 2017, cu o cifra de afaceri de 5 milioane de EURO si estimeaza o crestere de 20 la suta pentru 2018.

 

post Le Manoir începe distribuția de vinuri românești în Franța, pregătește deschiderea de noi gastronomice magazin din Paris a apărut pentru prima dată pe Business Review.

Le Manoir începe distribuția de vinuri românești în Franța, pregătește deschiderea de noi gastronomice magazin din Paris

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *