Rezervarile Last minute: 9 stațiuni de schi din Europa de Est

DISTRIBUIE

Rezervarile Last minute: 9 stațiuni de schi din Europa de Est

Ultimul minut sarbatorile sunt cea mai bună șansă pentru cei care nu s-au pregătit pentru Crăciun și revelion pentru a petrece momente frumoase cu prietenii sau familia. Și nu trebuie să fie scump, deoarece nu sunt low-budget alternative în țările vecine.

Momondo.ro a făcut o listă cu cele 9 cele mai bune destinatii pentru stațiunile montane, care au prețuri accesibile pentru produse alimentare, hoteluri, schi, permise și echipamente, toate dintre ele în Europa de Est.

  1. Poiana Brasov, Romania

Pentru statiunea din inima Transilvaniei, turiști din diferite colțuri ale lumii au început să se lupte pentru a obține o cameră. În plus, la doar câțiva pași distanță de panta, puteți găsi vin fiert care te încălzește până la oase și stârnește apetitul pentru mâncăruri tradiționale, cum ar fi mămăliguță cu brânză și ouă.

  1. Kopaonik, Serbia

Cele 200 de zile insorite pe an a adus Muntele Kopaonik pseudonimul de “de Munte a Soarelui”. Stațiunea cu același nume pare a fi o minunată și liniștită de iarnă teren cu 70 de km de pârtii. Este, de asemenea, cea mai mare gama de munte din Serbia. Pentru copii, există o speciale de la centrul de schi dotate cu tot ce este necesar, inclusiv o bandă transportoare și carusel.

Cei cu niveluri mai ridicate de energie pe timp de noapte poate înlocui băuturi în lumina lunii, cu lumină artificială de schi în Lacul Malo. Telecabina în Kopaonik este încălzită, cu o capacitate de șase persoane. Pentru cei care nu doresc să renunțe la seri tradiționale, există numeroase baruri și restaurante locale, multe cu sarba muzica populara.

  1. Spindleruv Mlyn, Republica cehă

Situat pe unul dintre vârfurile înzăpezite din cea mai mare gama de munte în Republica cehă, Krkonoše (“Munții Giant”), se află Spindleruv Mlyn, una dintre cele patru stațiuni din țară. Nu numai ca sunt preturile aici la prețuri accesibile, dar de sezon minuni sunt de așteptat: de la copii’s pante, aproape virgin spații pentru a practica cross-country schi și zăpadă plin de parcuri, la împrejurimile Parcului Național, atât de frumoasă încât a fost clasificat de UNESCO ca Rezervație a Biosferei.

În călătoria dumneavoastră aici, vii la sat acoperit de zăpadă, în cazul în care mirosul de prăjit friptură și clătite este atât de prezent, și pentru o mai excentric experiență, Novosad de Bere oferă cel puțin unele neobișnuit tratament spa: baie în bere.

  1. Jahorina, Bosnia și Herțegovina

Jahorina, împreună cu piscuri acoperite cu zăpadă, este deschis pe tot parcursul anului pentru partiile de schi. Fiecare centimetru de pante este foarte bine întreținute, și Bosniaci Alpi înconjoară locul. În partea de jos a muntelui, veți găsi un mic și fermecător oraș, încărcate cu cabane tradiționale și presărată la fiecare pas din drum cu zăpadă copaci.

la Doar o aruncătură de’s arunce de la Sarajevo, acest Balcanice destinație este chiar mai ușor de recunoscut pentru așa-numita “après-petrecere,” partidele care au debutat după panta este uitat. În plus, puteți găsi superb natura în Jahorina, unde cunoscatori merge în drumeții sau săniuș..

  1. Bialka Tatrzańska, Polonia

Dacă ai de’re un schior, ai de’am auzit, probabil, că Zakopane este cel mai mare și cel mai faimos resort în Polonia. Dar dacă vrei să mergi la o destinație care nu te lasă cu un portofel gol și nu este plin de oameni, satul Bialka Tatrzańska este o alternativă. Trei lungi și paralele pârtii sunt ideale pentru familii, incepatori si intermediari care pot perfecționa abilitățile lor.

Pentru turiști cu apetitul culinar, cea mai mare ispită ar putea fi în jurul afumat de oaie’s brânză și afine, se amestecă, și, dacă aveți un ceai cu rom viitoare, vă sunt susceptibile de a simți ca și când ai avea timp de viata ta. Viata de noapte nu este tocmai punctul forte al acestui complex, dar dacă luați în considerare faptul că există o piscină în aer liber umplut cu ape geotermale, există o mare șansă să te’ll găsi o modalitate de a se bucura de serile.

  1. Jasna, Slovacia

Jasna este unul dintre Slovacia’s cele mai prețioase și mai bine păstrate secrete, un loc de cuibărit în Demänovská Dolina. Vântul curge între pin rânduri și pârtiile de schi fața pustie și peisaje rurale, toate de care se ocupă imensitatea unui parc național.

Chopok Vârf ispitește profesioniști cu o aproape vertical 1000 metri panta, luminat pe timp de noapte, și nenumărate zone unde se pot juca cu snowboard. Dar există, de asemenea, un loc pentru incepatori: există școli de schi și puteți chiar să practice sporturi de iarnă în fauna zona de cotitură de la un ghid local. Chiar și aici, părțile nu sunt exact la domiciliu, dar există fructe locale și tradiționale terci de găluște.

  1. Bansko, Bulgaria

Acest nou modernizat stațiune o destinație de top de iubitorii de zăpadă. Și ea are totul pentru toată lumea: zăpadă, schi, facilități de care nu vă puteți plânge și nopți care vă va oferi mai mult decât o ceașcă de cacao lângă foc. În același timp, Bansko este prietenos pentru incepatori, chiar dacă are pante abrupte. Semnele rosii de muncă aici, și jogging în jos pe pantă este o altă sursă de adrenalină.

Bulgaria’s cea mai mare stațiune de iarnă poate deveni, uneori, oarecum aglomerat la telecabina coada, dar poti sa te duci mereu la pat, de odihnă, și de a lua micul dejun înainte de a vă pune pe schiuri. În cele din urmă, Bansko scena bar, unde puteți merge pe timp de noapte este deja faimos.

  1. Kranjska Gora, Slovenia

Dacă acest Slovenian resort ratat pante periculoase, a fost plin de sobru, bine îngrijit peisaje, copii buni’s scene și peisaje incredibile în mijlocul fundal schiuri. Și în ciuda participante în cupele mondiale de peste 50 de ani, prețurile sunt la fel de decent ca poate fi. Care te face să nu trebuie să fie o celebritate să se simtă bine ati venit pe pârtiile de aici.

  1. Popova Sapka, Macedonia

Popova Sapka resort este fără îndoială mai bine decât cele mai multe Europa de Est, statiuni, imbricate undeva între blând vârfuri din Munții Dinarici. Și veți găsi un oras foarte linistit, îmbrăcați în alb și cu străzile goale, într-o stare perpetuă de relaxare, perfect dacă sunteți în căutarea pentru tăcere în timpul sărbătorilor de iarnă.

Dacă doriți să vă cufunda într-o sălbăticie de un alb imaculat, în Popova Sapka puteți închiria un plug (cu sofer) pentru a conduce până la zăpadă și pârtiile de loc. Acest joc distractiv cu plugul este primul și singurul de până acum a organizat în Europa.

post rezervări în Ultimul minut: 9 stațiuni de schi din Europa de Est apărut pentru prima dată pe Business Review.

Rezervarile Last minute: 9 stațiuni de schi din Europa de Est

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *