KFC investeste 900 000 EUR într-un nou restaurant in Alba Iulia

DISTRIBUIE

KFC investeste 900 000 EUR într-un nou restaurant in Alba Iulia

restaurante Fast-food KFC Romania va inaugura prima sa unitate in orasul Alba Iulia. Restaurantul KFC din Alba Iulia, situat la parter din Alba Mall, este marca’s 74 locație la nivel national, iar rezultatul unei investiții de aproximativ 900 000 EUR.

Acesta este construit pe o suprafata de 400 mp, cu o capacitate de 98 de locuri, iar consumatorii pot, de asemenea, lua masa pe spațioase, funcționale terasă în timpul verii.

„Suntem pregătiți pentru un final de an cu multe deschideri la nivel de grup, și KFC este rețeaua cu cele mai noi restaurante în această lună. Acum vom ajunge la Alba Iulia, care confirmă încă o dată strategia noastră să acopere nu numai orașele mari, dar, de asemenea, cei cu mai putin de 100.000 de locuitori. Știm că există KFC fani peste tot în țară și ne dorim să fim acolo ori de câte ori doresc o portie de Crispy Strips sau Aripioare picante sau pentru a încerca cele mai recente KFC produse”, spune Monica Eftimie, chief marketing officer, Sphera Franciza Grup.

restaurantul’s echipa este formata din 50 de persoane, inclusiv bucatarie muncitori, funcționari, bucătari-șefi și directori adjuncți. Condițiile de muncă de pe aceste locuri de muncă nu necesită o experiență anterioară de muncă, dar numai o atitudine pozitivă, motivația și dorința de dezvoltare în domeniu.

post KFC investeste 900 000 EUR într-un nou restaurant din Alba Iulia a apărut pentru prima dată pe Business Review.

KFC investeste 900 000 EUR într-un nou restaurant in Alba Iulia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *