Juncker spune că nu există „nici o cameră un fel de” să renegocieze Brexit afacere

DISTRIBUIE

președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker a spus că nu există „nici o cameră un fel de” pentru renegocierea în Brexit Afacere marea BRITANIE PM Theresa May s-a ajuns cu liderii UE la sfârșitul lunii noiembrie, ca ea a revenit la Bruxelles pentru a încerca să redeschidă negocierile, rapoarte Guardian.

Theresa May a amânat Comunelor vota pe ei Brexit afacere, deoarece era clar că Parlamentarii Britanici nu-l suport din cauza controverselor din jurul gardului soluție, conceput pentru a evita un hard de frontieră de pe insula Irlanda. Marea BRITANIE legislatorii sunt îngrijorați de faptul că mecanismul ar putea capcană marea BRITANIE într-o uniune vamală, fără nici un mijloc de a pleca.

Juncker, a declarat că el ar putea oferi o suplimentare de „clarificări și interpretări” pentru afacere, dar nimic mai mult, și că el se va întâlni cu premierul în această seară.

„nu Există nici un loc pentru nici un fel de renegociere dar, desigur, există cameră, dacă este folosit în mod inteligent, pentru a da clarificări și interpretări, fără a deschide retragerea acordului. Toată lumea trebuie să știe retragerea acordului nu va fi redeschis,” Juncker a declarat în Parlamentul European.

Brexit ministrul Martin Callanan, a spus Theresa May a fost în speranța pentru „legale suplimentare asigurări că marea BRITANIE nu poate fi permanent prinși în Irlandeză mersul înapoi.”

Theresa May este, de asemenea, programat să se întâlnească cu cancelarul German Angela Merkel și olandeză PM Mark Rutte marți.

post Juncker spune că nu există „nici o cameră un fel de” să renegocieze Brexit afacere apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *