Jorg Riommi este noul Chief Creative Officer pentru Publicis Groupe Europa Centrală și de Est

DISTRIBUIE

Jorg Riommi este noul Chief Creative Officer pentru Publicis Groupe Europa Centrală și de Est

Jorg Riommi, la moment, Chief Creative Officer, Publicis România, a fost acordată o suplimentare de leadership creativ taxe ca Chief Creative Officer pentru Publicis Groupe operațiuni în Europa Centrală și de Est (ECE). Noua numire, cu efect imediat, se va adăuga la actualul său responsabilități în calitate de Chief Creative Officer la Publicis Romania.

De Romanita Oprea

ECE operațiuni sunt o parte din Groupe de Nord și Europa Centrală, regiune care este condusă de Chief Executive Officer, Jarek Ziebinski.

„Creativitate, cred eu, este cea mai mare sursă de avantaj competitiv în afaceri de azi. Așa cum am continua pentru a transforma compania noastră în întreaga lume pentru a conduce Puterea de Un singur model, am vrut să se asigure obiectivul nostru rămâne ferm pe creativitate, mai precis, noul tip de creativitate, care este în linie cu lumea în care trăim astăzi, alimentate de date, amplificată de tehnologie și livrarea rezultatelor dorite. Numirea lui Jorg ca Chief Creative Officer pentru Publicis Groupe în CEE consolidează angajamentul nostru față de acest lucru. Jorg este palmares in furnizarea de solutii eficiente de creativitate vorbește de la sine. Eu sunt convins că el va aduce creative putere de foc pentru a ridica puterea noastra de creatie pe europa centrala si de est”, a declarat Jarek Ziebinski, CEO, Publicis Groupe Nord & Europa Centrală.

de-a Lungul Jörg 16 ani de cariera cu Publicis Groupe, din care 12 (2002-2014) au fost cu Saatchi & Saatchi, unde a lucrat cu birouri în Europa și America latină, inclusiv Roma, San Juan, București, Frankfurt și Berlin. În acest timp el a fost, de asemenea, prins în mai multe proiecte de rețea pe care l-a văzut lucrând cu piețe, inclusiv Madrid, Amsterdam, Paris, Copenhaga, Geneva, Bruxelles, Milano și New York.

în Timp ce la Saatchi & Saatchi Bucuresti, Jörg a condus agenția pentru a deveni top la nivel internațional acordat agenției în România în 2008 și 2009 și primele trei poziții în regiunea ECE la Golden drum.

Ca Executive Creative Director Saatchi & Saatchi Frankfurt, el, alături de omologii săi de la Saatchi & Saatchi Berlin și Dusseldorf, a ajutat pentru a ridica Saatchi & Saatchi Germania la cea de-a șaptea poziție (de la 52nd în 2012) în creative locale clasament în 2013, ceea ce duce-o să devină cea de-a patra-a plasat multinaționale de rețea în Germania.

Jörg de muncă a câștigat mai mult de o sută de premii la festivaluri majore, inclusiv: D&AD, Cannes Lions, Clio, Londra Premii Internaționale, Eurobest, Effie Awards, New York Festival, Cresta, Epica, Golden drum, ADC și mai mult. El a fost invitat, de asemenea, să fie o parte din numeroase jurii internaționale: Dubai Lynx Award 2010, New York Festival 2012, Eurobest 2014, CLIO 2016, Toba de Aur 2016, Un Spectacol 2017, Golden Hammer 2017 (Președintele Juriului), Cannes Lions 2017 și Dubai Lynx 2018.

În iulie 2014, Jörg a fost numit în funcția de Chief Creative Officer al Publicis Romania. Sub leadership creativ, agenția locul ca top Publicis agenției în ECE și cel de-al treilea plasat Publicis office la nivel global la Cannes Lions 2018. În timpul acestor patru ani, agenția a fost distins cu 11 Cannes Lions, patru Grand Prix-uri și 2016, Agentia Anului la Golden drum, D&AD recunoașteri și cel mai important, în concordanță noi afaceri câștigă.

Publicis Groupe este un lider global în marketing, comunicare, și transformarea digitală, condus prin alchimie de creativitate și tehnologie. Publicis Groupe oferă clienților săi acces nelimitat la instrumentele și expertiza prin modulare oferă. Publicis Groupe este organizat pe patru Soluții hub-uri: Publicis Communications (Publicis Worldwide, Saatchi & Saatchi, Leo Burnett, BBH, Marcel, Fallon, MSL, Prodigioasă), Publicis mass-Media (Starcom, Zenith, o Scânteie de Turnătorie, Albastru 449, Performics, Digitas), Publicis.Sapient (SapientRazorfish & Sapient Consultanta) si Publicis Sănătate. Prezent în peste 100 de țări, Publicis Groupe are aproape 80.000 de profesioniști.

 

post Jorg Riommi este noul Chief Creative Officer pentru Publicis Groupe Europa Centrală și de Est apărut pentru prima dată pe Business Review.

Jorg Riommi este noul Chief Creative Officer pentru Publicis Groupe Europa Centrală și de Est

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *