Magazin de bijuterii Teilor în căutarea de a extinde pe plan internațional

DISTRIBUIE

Magazin de bijuterii Teilor în căutarea de a extinde pe plan internațional

Teilor, bijuterii, magazin de lanț, este în căutarea de a extinde afacerea spre piețele externe. În 2018, compania a deschis zece magazine în România și expansiunea va continua atât la nivel local cât și la nivel internațional, potrivit Ziarul Financiar.

“Ne va încheia în 2018, cu un total de 36 de magazine, după ce în acest an au îndreptat atenția spre consolidarea centru-zona de vest a țării, deschiderea de noi unitati in Arad, Satu Mare și Alba Iulia”, spune Anda Jurcă, directorul național al Teilor’s departamentul de vânzări. Pentru anul viitor, inaugurări au fost deja planificate în Baia Mare și Timișoara. In Timisoara, bijuterii retailer are deja o unitate și vrea două mai mult în 2019.

“Ne vom continua 2018 strategie în anul următor, concentrându-se pe zona de vest a țării, din punct de vedere economic dezvoltat zona cu educat și informat clienții, care până de curând va merge în străinătate pentru bijuterii achiziții. În capitală și în partea de sud a țării avem o bună acoperire și un brand puternic poziția și vrem să reproducă acest model în occident. ”

compania și-a dublat cifra de afaceri în 2018, comparativ cu anul precedent, LEI 150 de milioane de euro, susținute atât de expansiune și de maturitate a unităților existente.

postul magazin de Bijuterii Teilor în căutarea de a extinde pe plan internațional a apărut mai întâi pe Business Review.

Magazin de bijuterii Teilor în căutarea de a extinde pe plan internațional

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *