Jean-Claude Juncker: UE nu încearcă să mențină marea Britanie în către orice mijloace posibile

DISTRIBUIE

Uniunea Europeană nu este încercarea de a ține marea Britanie, potrivit președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, care a adăugat că uniunea dorește să începem să discutăm viitorul relațiilor cu marea BRITANIE, atunci când parlamentul britanic aprobă Brexit, transmite Reuters.

„este insinuat că scopul nostru este de a menține Marea Britanie în UE prin toate mijloacele posibile. Că nu este intenția noastră. Tot ce ne dorim este claritate despre relațiile noastre viitoare. Și vom respecta rezultatul referendumului”, a spus Juncker ziarul German Welt am Sonntag.

Un vot în parlamentul Britanic pe Brexit înțelegere urmează să aibă loc în timpul săptămânii, începând de luni, 14 ianuarie.

Juncker, de asemenea, a spus că marea BRITANIE ar trebui „să acționeze împreună” și spun oficialii UE, ceea ce vrea. El a spus că nu va discuta despre ideea unui al doilea referendum, ca este „pentru Britanici de a decide.”

 

 

post Jean-Claude Juncker: UE nu încearcă să mențină marea Britanie în către orice mijloc posibil de apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *