FMI avertizează că economia globală slăbirea „mai repede decât era de așteptat”

DISTRIBUIE

FMI avertizează că economia globală slăbirea „mai repede decât era de așteptat”

Fondul Monetar Internațional (FMI) a revizuit în jos estimările de creștere la nivel mondial, avertizând că extinderea văzut în ultimii ani este slăbirea, la o rată care este oarecum mai repede decât era de așteptat, CNBC rapoarte.

acum FMI proiecte globale de creștere la 3,5% în 2019 și 3.6 la sută în 2020 – 0,2 și 0,1 puncte procentuale sub octombrie anul trecut proiecții. Aceasta este cea de-a doua recesiune de revizuire în trei luni.

Chiar dacă revizuite în sens descendent sunt modeste, Fondul avertizează că „riscurile pentru mai semnificative corecții sunt în creștere.” Piețele financiare și tensiunile comerciale au devenit mult mai strâns legate recent, înăsprirea condițiilor financiare și escaladarea riscurilor la creșterea economică.

„în Cadrul zonei euro, cu revizuirile semnificative sunt pentru Germania, unde dificultățile de producție în sectorul auto și scăderea cererii externe va cântări pe creștere în 2019, iar pentru Italia, unde suverane și riscurile financiare—și conexiunile dintre ele—sunt adăugarea de turbulențe la creșterea economică,” FMI a scrie.

Pentru NOI, în timp ce extinderea continuă, prognoza vede o decelerare ca de stimulare fiscală se desfășoară.

În economiile avansate, FMI estimează că creșterea economică va încetini de la 2,3% în 2018 pentru 2% în 2019 și 1,7% în anul 2020.

În cazul în curs de dezvoltare și economiile în curs de dezvoltare, creșterea economică pentru anul 2019 a fost redus cu 0,2%, la 4,5 la sută, în principal din cauza de o mare proiectat de contracție în Turcia. Cu toate acestea, aceste țări sunt de așteptat sa-si revina la 4,9 la sută creștere în 2020, atunci când o recuperare este de așteptat în Argentina și Turcia.

“O serie de factori declansatori dincolo de escaladeze tensiunile comerciale ar putea declanșa o deteriorare în continuare sentimentul de risc, cu efecte negative de creștere implicații, mai ales având în vedere nivelurile ridicate ale datoriei publice și private,”, a declarat acesta.

declanșează includ o afacere Brexit, probleme financiare, în Italia, o lungă perioadă de guvernul federal al SUA a opririi și o mai profundă încetinire în China.

FMI este prima recomandare este ca țările să își rezolve disputelor comerciale, cât mai curând posibil.

„în toate economiile, măsuri pentru a stimula potențialul de creștere a producției și de a spori incluziunea sunt imperative,” analiza arată.

 

 

The post FMI avertizează că economia globală slăbirea „mai repede decât era de așteptat”, a apărut pentru prima dată pe Business Review.

FMI avertizează că economia globală slăbirea „mai repede decât era de așteptat”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *