Dacă poporul român a fugit de România ca o companie, s-ar demite președintele Camerei Deputaților

DISTRIBUIE

Dacă poporul român a fugit de România ca o companie, s-ar demite președintele Camerei Deputaților

Dacă România ar fi o companie, doar 32% dintre angajații români și-ar trimite cv-ul lor, în timp ce 42% au declarat că s-ar gândi despre aplicarea pentru un post și 26% nu ar lua orice astfel de acțiune, potrivit unui sondaj realizat de BestJobs, unul dintre cele mai mari platforme de recrutare din România. În plus, dacă oamenii au fugit companiei, primul angajat le-ar sacul ar fi cea de Președinte al camerei Deputaților, funcție deținută în prezent de liderul PSD, Liviu Dragnea.

De cei care ar fi dispuși să se angajeze în România SA “compania” doar 5 la suta ar fi interesat de Președinte (Președintele României) poziția, 12 la sută în poziția de Director General/CEO (Prim-Ministru), 3 la sută Asistent Manager (președintele Camerei Deputaților), cu 5,6 la sută, ca Director financiar (ministru de Finanțe), 7,2 la sută ca Manager de Operațiuni/COO (ministrul Economiei) și 7,5 la sută, ca Director Juridic (ministrul Justiției).

11.3% să-și prezinte cv-ul pentru postul de Director Resurse Umane (Ministrul Muncii) și 7,8 la sută pentru postul de Director Logistica (Ministrul Transporturilor), în timp ce poziția de Corporate Affairs Manager (Ministrul Afacerilor Interne) este de interes pentru doar 2,2 la sută dintre Români, potrivit BestJobs studiu.

4.7 la sută ar dori PR Manager (purtător de cuvânt) poziția, și 8,9% ar fi dispuși să se angajeze în „compania” pe o poziție de răspundere, în timp ce 17% nu au fost interesați în oricare dintre elementele enumerate.

Ce Românii ar face dacă au condus Romania S. a.

Când vine vorba de priorități, în mod evident se referă la educație, sănătate și infrastructură. Astfel, ca CEO al „societatea” Romania SA, primele trei lucruri pe care Românii ar face ar fi să faceți upgrade școli și în sistemul de învățământ (30,4 la sută dintre respondenți), modernizarea spitalelor și sistemul de sănătate (20,4 la sută) și construcții de autostrăzi (13,8 la sută).

În același timp, dacă ar fi să conducă România, cetățenii ar lua măsuri prioritare, cum ar fi de tăiere impozitele forței de muncă (12,4%), reducerea numărului de funcționari publici de jumătate (12,1 la sută) și modernizarea sistemului informațional pentru toate instituțiile de stat (6%).

mai Puțin de 1,5% ar decide să ridice salariile din sectorul public sau de a oferi noi beneficii pentru grupurile vulnerabile.

În același timp, ca CEO din România SA, în primele trei angajați pe care Românii le-ar focul ar fi: Asistent Manager (Președintele Camerei Deputaților), conform răspunsurilor oferite de 30,4 la sută dintre respondenți, Președintele (Președintele României) – 13.7 la sută și Directorul Juridic (Ministru de Justiție) – 13.7 la sută.

alți angajați care vor fi disponibilizați sunt: Director Financiar (Ministrul de Finanțe) – 8,6 la sută, Director Logistica (Ministrul Transporturilor) – 7,8 la sută, Director Operațional (Ministru al Economiei) – 5,9 la sută, Director Resurse Umane (Ministerul Muncii) – 9 la sută. Doar 5 la sută dintre respondenți nu’t să concediezi pe cineva, iar restul ar focul altele.

Peste 80 la sută dintre Români ar prefera să lucreze în străinătate

Dacă ar avea ocazia, mai mult de opt din zece Români ar pleca la muncă în altă țară. Astfel, potrivit BestJobs studiu, 42.1 la sută din respondenți au declarat că ar face așa, 43,7 la sută spun că ar putea face asta si doar 14,2% au declarat că ar părăsi niciodată.

Cea mai bună calitate a vieții este principalul factor care ar duce la 43 la sută dintre Români să plece din țară, și salarii mai bune ar fi cel mai puternic motiv pentru 17% dintre ei. Alte motive sunt gradul ridicat de civilizație (14,3 la sută), servicii medicale mai bune sau sistemele de educație (8,9 la sută) sau oportunități profesionale mai bune (5,8 la sută).

principalul factor care i-ar face să rămână în țară este familia, pentru 28% dintre respondenți, sau îmbunătățirea unor domenii-cheie (educație / sănătate / infrastructura), pentru aproximativ 22 la sută dintre Români. Alții nu ar pleca dacă ar putea să-și ridice nivelul de trai (14 la sută), dacă au avut mai personală și profesională oportunități (8 la sută), sau dacă s-ar vedea mai bine perspectivele globale de țară (8 la sută). Doar 2 la sută s-ar fi ținut în țară de naționalism.

Mai mult de opt din zece Români (aproximativ 83%) sunt nemulțumiți de situația actuală din România, și aproximativ 10 la sută spun că sunt mulțumit, datele de sondaj BestJobs arată. Alte 7% sunt nici mulțumiți, nici nemulțumiți. Cea mai mare nemulțumire pentru patru din zece Români este lipsa de vizionar liderii politici care sunt preocupați de bunăstarea tuturor cetățenilor. Corupția este, de asemenea, cea mai mare problemă pentru aproximativ o treime dintre Români.

În plus, Românii sunt în continuare nemulțumiți de lipsa de oportunități pentru satisfăcătoare venituri (7%), instabilitatea economiei, precară, de infrastructură, de sănătate și sistemul de învățământ, slab sistemul de protecție socială, imaginea țării la nivel European.

Dacă vorbim despre ceea ce Românii place cel mai mult în țara lor, aproape jumătate (46,2%) menționează Romania’s o frumusețe naturală unică. Pentru 12.7 la sută dintre respondenți, tradițiile sunt cele mai importante, urmate de libertatea individuală (5,8 la sută).

În număr variind de la 3% la 5%, Românii apreciază înalt nivel de siguranță pentru cetățeni, caldura si ospitalitatea oamenilor, oportunități la personal sau la nivel profesional, sau veniturile care să permită un trai decent. Situația și perspectivele economiei, sau gradul de fericirea individuală, au primit ratele de sub 2 la sută. În același timp, cu 12,7 la sută nu apreciaza nimic în țară.

BestJobs sondajul a fost efectuat în perioada 1 octombrie-12 noiembrie, pe un eșantion național de 1,362 respondenți.

post, Dacă poporul român a fugit de România ca o companie, s-ar demite președintele Camerei Deputaților a apărut pentru prima dată pe Business Review.

Dacă poporul român a fugit de România ca o companie, s-ar demite președintele Camerei Deputaților

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *