ibis semne contract de management pentru ibis Politehnica Hotel Novum Business Servicii

DISTRIBUIE

ibis semne contract de management pentru ibis Politehnica Hotel Novum Business Servicii

Orbis Hotel Group, partener strategic al AccorHotels în Europa de Est, a semnat un contract de management pentru ibis Politehnica Hotel în București, programat să se deschidă în T3 2020, cu partenerul său și investitor Novum Servicii de Afaceri.

„ibis este lider mondial economia brand care se potrivește perfect această locație pentru că este aproape – pe de o parte, la cel mai mare centru de elev în România, și – pe de altă parte, la un vibrant cartierul de afaceri din București. Prin aderarea la ibis rețea această proprietate va lipi perfect pentru investițiile noastre ambiții”, spune Adrian Gheorghe de la Novum Business Services.

ibis Bucuresti Politehnica este de așteptat să fie deschis în T3 2020, care oferă 160 de camere, restaurant, bar, săli de conferințe, precum și o parcare privată pe site-ul.

recent construit, hotelul va fi situat în partea de centru-vest a capitalei, identificându-se cu zona Colentina, Pasajul Basarab și împrejurimile stații de metrou Grozavesti, Petrache Poenaru și Politehnica, formând viitorul centru de birouri din București.

„Cu deschiderea de ibis Bucuresti Politehnica suntem în continuare în curs de dezvoltare existente AccorHotels portofoliu, alcătuit din 11 proprietăți în prezent în România, având un puternic conducta de ani de zile să vină în capitală, precum și în principalele orașe regionale în întreaga țară”, a declarat Frank Reul, Șeful de Dezvoltare al Orbis & AccorHotels în Europa de Est.

ibis este AccorHotels economia de brand, care garantează confort și un serviciu de calitate la cel mai bun pret. Marca este în mod constant inovatoare, în scopul de a oferi oaspeților săi o mai mare modernitate, confort și disponibilitatea. În acest mod, a creat un concept revoluționar lenjerie de pat, Sweet Bed by ibis, designer și zone comune primitoare, un contemporan loc pentru a mânca, și-l cultivă un sentiment de servicii care motivează fiecare angajat.

Creat în 1974, ibis brand este acum lider European în hoteluri, și al 4-lea cel mai mare din lume din categoria sa, cu mai mult de 1.000 de hoteluri si 145.000 de camere în 67 de țări.

post ibis semne contract de management pentru ibis Politehnica Novum Hotel cu Servicii de Afaceri appeared first on Business Review.

ibis semne contract de management pentru ibis Politehnica Hotel Novum Business Servicii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *