Om de Finanțe, un on-line platforma de finanțare care se conectează investitorilor cu antreprenorii, lansat astăzi

DISTRIBUIE

Om de Finanțe, un on-line platforma de finanțare care se conectează investitorilor cu antreprenorii, lansat astăzi

Incepand de azi, antreprenorii implicați în întreprinderile inovatoare au o platforma de finanțare pe care le conectează cu investitorii interesați de inovare, numit Umane Finanțe. Platforma oferă finanțare pentru antreprenori printr-un învățământ cale, amplificat de bune practici, sfaturi, studii de caz și teste. Toate acestea, împreună cu o temeinică afaceri și analiză financiară, aduce antreprenori la maxim necesar să se prevadă dreptul de finanțare.

on-line platforma de finanțare a fost lansată de Andrei Dudoiu si Ionut Patrahau, fostul vice-presedinti de Banca Transilvania, alături de Daniel Mateescu, fostul Manager de Operațiuni din Totalul Moale, și Iulian Pădurariu, după o investiție inițială în valoare de 90.000 de.

Umane Finanțe aduce o piață de aplicații atât antreprenori și investitori, conceput pentru a accelera educație de afaceri de asimilare și de a crește transparența întreprinderilor inovatoare. Prima cerere în piață este Digital CFO, care ajută antreprenorii să devină directori financiari de propriile lor afaceri, oferind confort pentru ei, cât și pentru investitori și bancheri. Prin Digital FINANCIAR, Uman Finanțe identifică necesitatea și model de capitaluri proprii sau de împrumut de finanțare, și posibilitatea de unul sau mai mulți investitori să participe la finanțarea fiecărei afaceri. Om de Finanțe deschide platforma pentru partenerii care aderă la Uman – Obține cunoștințe. Obține finanțare pentru a integra propriile produse și servicii.

“În cei 20 de ani ca bancher, am ajuns la concluzia că, în multe cazuri, lipsa de educație și experiență de afaceri conduce la o lipsă de acces la finanțare. Fundațiile Private au, de asemenea, fonduri importante pe care le-ar investi în start-up-uri, dar acestea sunt în căutarea de modalități inovatoare de a investi și protejarea transparență și profesionalism pentru antreprenori in industrii noi. Atât pe ei, cât și băncile ar deveni mai activi pe acest segment dacă au o mai mare certitudine. Credem că în noua economie și vrem să se conecteze mai bine cele două lumi – inovare și de finanțare, lumi care la moment se intersectează la întâmplare și sporadic. Propunem ca până la sfârșitul anului 2019, Om de Finanțe ar fi trebuit ajutat de finanțare de 100 de întreprinderi, de la o comunitate construită de 1.000 de companii inovatoare. Peste trei ani, vrem să ajungă la 100.000 de start-up-uri în această regiune a Europei,”, spune Andrei Dudoiu, co-fondator al Humanfinance.ro

Cei patru fondatori sunt fosti bancheri Andrei Dudoiu si Ionut Patrahau, ambii foști vicepreședinți în BT și inovatori de excelență în afaceri mici și mijlocii zonă, Daniel Mateescu, fost COO la Total Soft și fondator Keez.ro și Iulian Pădurariu – antreprenor și strateg de marketing.

post Umane, Finanțe, un on-line platforma de finanțare care se conectează investitorilor cu antreprenorii, lansat astăzi appeared first on Business Review.

Om de Finanțe, un on-line platforma de finanțare care se conectează investitorilor cu antreprenorii, lansat astăzi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *