Huawei CFO eliberat pe cauțiune de către tribunal Canadian

DISTRIBUIE

Un tribunal din Canada a eliberat pe cauțiune pentru Huawei Chief Financial Officer Meng Wanzhou ca ea așteaptă o audiere privind extrădarea în Statele Unite, potrivit The Guardian.

decizia A venit după ce Donald Trump a declarat pentru Reuters că el ar interveni în caz dacă ea a servit interesele naționale de securitate sau de ajutor de aproape de un acord comercial cu China. La NOI nu a depus încă o cerere oficială de extrădare.

Huawei executiv a fost reținut pe 1 decembrie in Vancouver, în urma acuzațiilor făcute de SUA, care a indus în eroare băncile despre relația dintre Huawei și Skycom, o companie care a făcut afaceri cu Iranul.

judecătorului care a ordonat-o cauțiune de presă a subliniat 15 dispoziții, inclusiv o stare de asediu, supraveghere constantă, un dispozitiv de urmărire GPS, predarea în pașapoarte și oferind o legătură de 7,5 milioane de DOLARI.

cel Mai probabil ca represalii pentru Meng Wanzhou, China a reținut fostul diplomat Canadian Michael kovrig preia controlul balonului kovrig.

post Huawei CFO eliberat pe cauțiune de către Canadian curtea a apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *