Huawei CFO arestat în Canada sub suspiciunea de încălcare statele UNITE ale americii sancțiuni comerciale împotriva Iranului

DISTRIBUIE

Huawei chief financial officer Meng Wanzhou, fiica fondatorului companiei, Ren Zhengfei, fost arestat în Vancouver, Canada, sub suspiciunea de încălcare statele UNITE ale americii sancțiuni comerciale împotriva Iranului și este acum în așteptarea extrădării în New York, potrivit TechCrunch.

compania a confirmat știrea și a adăugat că CFO fețele motive nespecificate în Districtul de Est din New York.

„compania a fost oferit foarte puține informații cu privire la taxe și nu este conștient de orice vină de către Dna Meng. Compania consideră Canadian și NOI sisteme juridice în cele din urmă va ajunge la o concluzie. Huawei este în conformitate cu toate legile și reglementările aplicabile în cazul în care acesta operează, inclusiv aplicabile de control al exporturilor și sancționa legile și reglementările ONU, SUA și UE”, a declarat compania pentru TechCrunch.

Huawei este cel mai mare din lume telecom producător și cel de-al doilea cel mai mare producator de smartphone-uri, depășit doar de Samsung, dar a intrat sub presiune printre tensiuni între autoritățile SUA și China, comerțul a început războiul. Președintele Donald Trump a semnat o hârtie, în luna August, care interzice agențiilor guvernamentale de la utilizarea produselor și serviciilor de la Huawei și ZTE.

post Huawei CFO arestat în Canada sub suspiciunea de încălcare statele UNITE ale americii sancțiuni comerciale împotriva Iranului apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *