HTC va lansa un 5G „smart Hub mobil” de la începutul anului 2019

DISTRIBUIE

în ultimele două săptămâni, operatorii din întreaga lume au anunțat acorduri cu HTC pentru a oferi 5G produse. Sprint și Telstra va oferi un 5G smartphone care va fi un “smart hub mobil”, creat de HTC, primul dispozitiv de acest fel care funcționează pe rețelele 5G. Acest dispozitiv unic va servi ca un 5G mobil dispozitiv inteligent, și va debuta în 2019. China Mobile a anunțat de asemenea că HTC este un factor esențial pentru compania a’s 5G Precursor al proiectului, și va permite ambelor companii pentru a stimula tehnologia 5G și dispozitive multifuncționale în 2019.

“HTC este lider de inovare val de 5G tehnologii mobile”, a spus Cher Wang, presedinte si CEO al HTC. “Astăzi, consumatorii se bazează pe smartphone-uri și operatorii de telefonie mobilă pentru acasă și la birou, dar noi credem că tehnologia 5G va conecta mai multe aplicații în viitor, creând o dezvoltare armonioasă experiență între smartphone-uri, VRs, ARs și mai mult.”

HTC a dezvoltat noul 5G hub pentru a profita de ultra-rapid 5G viteză și conectivitate într-un mod inovator și portabil acasă, mișcare și utilizarea de întreprindere de proiectare. Acest dispozitiv unic, care oferă portabilitate, performanță înaltă, low-latență și lățime mare de bandă ruleaza pe un procesor Qualcomm Snapdragon 855 + SDX 50 de chipset.

produs va permite clienților să utilizeze 5G pe mai multe dispozitive în timp ce se deplasează la locul de muncă sau acasă pentru conectivitate rapidă, de partajare de conținut, de divertisment, și mai mult. Integrat gigabit Ethernet port oferă conectivitate de rețea, și ecran tactil mare îl face ușor de utilizat și inovatoare imagini.

pe Baza 5G tehnologiei mobile, HTC pregătește soluții pentru ca utilizatorii să se bucure de transfer de mare viteză de date multimedia și conectat servicii de date disponibile oriunde. Prin acest smart 5G hub mobil, HTC este din nou lider în tehnologie și stimulează omniprezența convergente tehnologie în AR, VR și multe altele, oferind următoarea generație de timp real servicii de lățime de bandă și aplicații cu latență redusă.

The post HTC va lansa un 5G „smart Hub mobil” de la începutul anului 2019 apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *