Onoare View20 lansează pe 20 ianuarie

DISTRIBUIE

ONOARE, una dintre cele mai bune marci de smartphone-uri, o parte din Huawei, a crescut puternic în 2018, în ciuda o contracție a pieței. Potrivit IDC, la nivel mondial piața de smartphone-uri a înregistrat o 3.1 la sută scădere în livrările pe primele trei trimestre din 2018, dar ONOAREA au crescut cu 27,1 la sută.

În acest moment, ONOAREA este pe primul loc în termeni de cotă de piață în mid-high-end online slot spațiu pentru aceeași perioadă.

“Onoarea produse ne ajuta să câștige sprijinul de 100 de milioane de fani din intreaga lume. Noi credem că ONOAREA se va întâlni în curând obiectivul nostru de a deveni top 5 smartphone la nivel mondial de brand în trei ani, iar top 3 în cinci ani. În acest an, ne-am re-marcă, cu un nou logo, însoțită de sloganul “Onoarea MEA LUME,” și avem o nouă misiune pentru a crea o lume inteligentă, care aparține tinerilor din întreaga lume. Noua noastră identitate vizuală va continua să aibă ecou și de a ajuta accelera dezvoltarea de brand-ul nostru,”, a spus George Zhao, Președinte de Onoare.

de lansare la nivel mondial de ONOARE View20 va avea loc pe 22 ianuarie la Paris. Marginea de taiere model aduce cea mai recentă inovație și creativitate de ONOARE. Încă de la începuturile sale, ONOAREA a făcut istorie, de conducere revoluția de smartphone-uri în termeni de Inteligență Artificială (AI), performanță și design de produs.

ONOARE evoluția în AI

AI este și va rămâne cea mai mare inovație în industrie. Potrivit unui studiu realizat de PwC, se estimează că AI-ul va contribui la economia globală de până la USD 15.7 miliarde până în 2030. Identificând această tendință majoră, ONOARE, lansat recent, cu View20, un revoluționar AI fotografiat. Dispozitivul utilizează AI putere de calcul și dual-ISP și dual-NPU putere de procesare grafica de la Kirin 980 chipset-ul pentru a combina esența din mai multe fotografii realizate de lume’s primul 48MP camera (alimentat de la Sony IMX586 senzor) și de a crea un ultra-high-definition 48 MP AI imagine.

de-a Lungul anilor, ONOAREA a fost uimit de o succesiune de importante descoperiri despre AI. În decembrie 2016 ONOARE a lansat ONOARE Magie, industrie’s “Magic Live” smartphone, capabil de a verifica ecosistemului, de învățare cum de a colabora cu companii, și ajutându-design de aplicații cloud. Un an mai târziu, ONOARE trecut la nivelul următor și încorporate în ONOAREA de Vedere un 10 AI chipset, Kirin 970, care să permită recunoașterea scenei și auto-capacitățile de învățare. Echipat cu același AI chipset, ONOAREA 10 dispune de un dual-AI 2.0 cameră cu două lentile și o semantică segmentarea imaginilor tehnologie, o premieră în industrie care poate recunoaște peste 500 de scenarii în 22 de categorii, în timp real.

Performanță

ONOARE continuu aduce up-to-data de hardware și upgrade-uri de software pentru smartphone-urile sale pentru a oferi consumatorilor cu neîntreruptă de performanță. ONOARE echipat ONOAREA View20 cu Link-ul de Turbo, care utilizează AI date și volumele mari de date pentru a analiza în mod automat comportamentul utilizatorului în timpul utilizării și condițiile de rețea. Acest lucru le permite să meargă fără probleme la Wi-Fi sau rețele 4G și de a crește viteza de download de folosind simultan ambele rețele.

În plus, ONOARE lansat o serie de high-end tehnologii de anul trecut. GPU Turbo, lansat în iunie 2018, este un revoluționar hardware-software de integrare soluție care mărește puterea de procesare grafică cu până la 60 la sută, în timp ce reducerea SoC (System on Chip) consumul de energie cu 30 la sută. ONOARE lansat, de asemenea, răcit cu lichid, sistem de răcire, echipat cu un 9-strat termic de proiectare și PC-tipul de lichid de răcire a conductei. Acesta oferă un 41 la sută creștere în disiparea căldurii și 10° C reducere la procesor temperatura pentru telefoanele mobile.

Design

Onoare dă prioritate pentru designul produselor sale, atât în termeni de funcționalitate și estetică. ONOARE View20 este combinația perfectă dintre cele două. ONOAREA View20 vine cu un complet nou, Toate cu Vedere tehnologia de Afișare cu un design inovator, care integrează camera frontală în ecran, și un vibrant, V-în formă de V, de culoare gradient de nanolithography tehnologie.

ONOAREA a fost de top-of-the-top în cursa pentru un full-view reale ecran, chiar de la adoptarea 18: 9 fără un cadru de ONOARE 7X și ONOARE View10 în 2017. Nu după mult timp, ONOARE lansat ONOAREA 10 cu decupată ecran, extinde și mai mult aria de afișare.

de ONOARE este unul dintre Huawei Grup’s, de conducere e-branduri de smartphone-uri. Marca este poziționat sub sloganul “Pentru Curajos” si a fost conceput pentru a satisface nevoile de nativi digitali prin Internet-optimizat produse care oferă utilizatorilor o experiență superioară, de a inspira, dezvolta creativitatea lor, și să împuternicească tinerii să-și îndeplinească visele lor, În scopul de a face acest lucru, ONOARE funcționează diferit și curajos și să ia măsurile necesare pentru a oferi tehnologie inovatoare pentru clienții săi.

post Onoare View20 lansează pe 20 ianuarie a apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *