Herman Miller a vândut 7.000 de scaune de birou în România în ultimii doi ani

DISTRIBUIE

Herman Miller a vândut 7.000 de scaune de birou în România în ultimii doi ani

compania Americana Herman Miller este al doilea cel mai mare producator de mobilier de birou din lume, cu un 2,3 miliarde USD cifra de afaceri, al doilea după Steelcase, care face 2,6 miliarde de euro. În Europa, Herman Miller ajunge la circa 85 de milioane de 170 milioane DOLARI sua în regiunea EMEA. În România, compania a vândut în jur de 7.000 de scaune.

compania construiește 7 milioane de scaune de birou pe an la nivel global, și ele sunt vândute în 84 de țări. Deși este a doua companie în termeni de cifră de afaceri, Herman Miller este considerat primul in inovatie, marcand primul in Inovatie, Management de Oameni, Utilizarea Activelor companiei, Responsabilitatea Socială și Calitatea Produselor/Serviciilor, potrivit CNN Money.

„Herman Miller nu’t de a lansa orice produse, dacă nu’t să aibă cel puțin o componentă care implică inovare”, spune Alex Didea, CEO-ul de Spații de lucru de Studio, compania Americana’s române distribuitor.

Începând cu 2015, când spațiul de Lucru Studio a devenit un dealer autorizat de Herman Miller în România, a vândut peste 7.000 de Herman Miller scaune, care sunt recunoscute la nivel mondial pentru ergonomie si design futurist. Aeron scaun, creat în 1994 de către Bill Stumpf și Nu Chadwick pentru Herman Miller și remasterizate în 2016, a devenit cel mai bine vandut scaun de birou model din toate timpurile.

sediul Vii

compania A lansat conceptul de Viață de Birou, și se spune că este despre a te simți bine când ai venit de la muncă și este încercarea de a compensa faptul că, chiar dacă munca s-a schimbat, cele mai multe birouri haven’t.

Herman Miller oficialii spun că acestea sunt încercarea de a umaniza la locul de muncă, și de a crea un cartier de lucru unic adaptate pentru toată lumea. Oamenii pot în mod liber și intuitiv ciclu de lucru individual la grup de colaborare și activități sociale.

post Herman Miller a vândut 7.000 de scaune de birou în România în ultimii doi ani a apărut pentru prima dată pe Business Review.

Herman Miller a vândut 7.000 de scaune de birou în România în ultimii doi ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *