Google lansează o nouă Street View și Google Earth galerii dedicat României și centenarul evenimentului

DISTRIBUIE

Pentru a sărbători aniversarea a 100 de ani de România’s unificare, Google lansează o nouă imaginile Street View și Google Earth galerii dedicat României și centenarul evenimentului. Muzeul National al unirii din Alba Iulia și colecțiile sale deschise pentru vizitatorii virtuali prin intermediul Street View imagini în interiorul acestuia. De asemenea, Unificarea Catedrala din Alba Iulia pot fi vizitate virtual pe Google Maps. Împreună cu acestea, Google a publicat un Google Earth colecție dedicat României.

Muzeul Național din Alba Iulia

Sub numele de Muzeul unirii, instituția a fost inaugurată pe 20 Mai, 1929, gazduieste unele dintre cele mai importante piese legate de Revoluția de la 1848 și Marea unire de la 1918 păstrată într-un muzeu până acum. Acestea sunt scrisori de Avram Iancu, 6 volume care conțin Documentele Uniunii de la 1 decembrie 1918, trei eșarfe colorate efectuate de către delegații adunării populare de pe Platoul Romanilor, manuscrisul lui Vasile Goldiș’s discurs în piața Marii Adunări Naționale de la Alba Iulia, și oficiul la care a fost semnat la 12 octombrie 1918, la Oradea, în casa avocatului Aurel Lazăr, Declarația de Independență a Românilor din Transilvania, Banat, Crisana si Maramures terenuri împotriva Austro-ungar.

Descopera Romania

Acesta este un Google Earth colecție dedicat României, frumusețile sale și momentele care au marcat istoria sa. Există trei galerii: una dedicată frumuseților naturale (Delta Dunării, Cascada Bigar sau Vulcani noroioși), cel de-al doilea om-a făcut monumente (Castelul Bran, Castelul Peles, sau Sapanta Cimitirul Vesel), și cel de-al treilea moment important în istoria Românilor (Piața unirii de la Alba Iulia, Piata Victoriei din Timisoara sau Cetatea Sarmisegetuza).

Alba Iulia au Unificarea Catedrala

catedrala este un simbol al unității naționale, în care, pe 15 octombrie 1922, ceremonie a fost încoronat Regele Ferdinand și Reginei Maria ca suverani ai României Mari.

“se spune că oamenii și locurile din țară, nu poate fi cunoscut decât dacă au trecut pragul. Virtual vizita cele două obiective istorice care însăși ideea de Români’ unitatea – Catedrala Aliate Reuniunea de la Alba Iulia și Uniunea Muzeul Național – este o șansă oferită lumea largă să cunoască valorile culturale și de patrimoniu spiritual al poporului român, ele definesc identitatea lor. Vă invităm să treacă pragul virtual și apoi să fie oaspeții noștri, în inima României, la Alba Iulia!”, a spus Valer-Daniel Breaz, Ministrul Culturii și Identității Naționale.

The post Google lansează o nouă Street View și Google Earth galerii dedicat României și centenarul eveniment apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *