Moda germană discount KiK își deschide al treilea magazin din românia în Bistrita

DISTRIBUIE

Moda germană discount KiK își deschide al treilea magazin din românia în Bistrita

German de moda discount KiK își deschide al treilea magazin din românia în Bistrita, easthern Transilvania. Situat în B1 Retail Park, primul KiK magazin la Poarta Transilvaniei se întinde pe o suprafață de 650 mp și a fost dezvoltat cu o investiție de peste 150.000 de EURO.

„vrem să Avem un fel de creștere dinamică pe piața românească și, mai presus de toate, pentru a primi aceeași căldură în fiecare oraș am venit peste. Compania’s, de strategie este îndreptată pentru clienții noștri, astfel încât KiK se concentrează pe calitatea produselor sale la un preț accesibil”, a declarat Raluca Hartmann, directorul general al KiK România.

Până la sfârșitul anului, retailerul German va deschide al doilea magazin din Oradea, un magazin din Vaslui, unul în Râmnicu Vâlcea și unul în Craiova.

KiK este una din Germania’s mai mari de moda discounteri, cu o rețea extinsă de magazine Europene.

în Urma intrării pe piața din românia în luna septembrie, KiK vizează extindere la nivel national prin deschiderea de 45 de unități până la sfârșitul anului 2019.

70% din KiK’s, gama de produse este reprezentat de textile segment, germană haine de calitate pentru toate vârstele și mărimile, completate de alte produse non-alimentare, cum ar fi cadouri, accesorii, decoratiuni, jucarii si papetarie.

postul German de moda discount KiK își deschide al treilea magazin din românia în Bistrita apărut pentru prima dată pe Business Review.

Moda germană discount KiK își deschide al treilea magazin din românia în Bistrita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *