General Motors a tăiat mii de locuri de muncă și aproape opt plante

DISTRIBUIE

General Motors a tăiat mii de locuri de muncă și aproape opt plante

General Motors (GM), plănuiește să oprească producția și cinci de Nord America de plante și alte trei persoane din afara Americii de Nord, precum și taie mai mult de 14.000 de locuri de muncă, rapoarte de BBC.

decizia vine ca urmare a creșterii costurilor, mai lentă a vânzărilor de mașini și dorința companiei de a se concentra pe camioane, electrice și de auto-vehicule de conducere.

Președintele Donald Trump a răspuns la anunț, spunând că el „nu este fericit despre asta,” și că „mai bine pune altceva în loc” să se înlocuiască reduceri. Trump a făcut frecvente afirmatii despre politicile sale revitalizarea industriei auto din SUA.

raționamentul Din spatele GM mișcare este că cumpărătorii din America de Nord au întors de la vehicule mai mici pentru Suv-uri și camioane, care acum aproape 70 la sută din totalul vânzărilor de mașini. În plus, creșterea costurilor, inclusiv pentru materiale precum oțel, datorită lui Trump tarifelor, sunt, de asemenea, un factor major.

GM spune că acest plan va permite să economisi aproximativ 6 miliarde de DOLARI până la sfârșitul anului 2020. Reducerile vor afecta mai mult de 6.100 de schimbare de lucrători și peste 8.000 de salariați, în America de Nord.

în mod Special, GM va reduce producția de sedan Buick Lacrosse, Chevrolet Impala si Cruze, precum și Cadillac CT6 și XTS, precum și Chevrolet Volt și versiunile mai vechi ale Silverado si Sierra.

La închidere în America de Nord include o fabrica de asamblare din Oshawa, Canada; facilități în Detroit și Warren în Michigan; o plantă din Warren, Ohio și un site de lângă Baltimore din Maryland.

De asemenea, compania va închide o fabrică din Coreea de Sud și alte două internațional de fabrici care nu au fost numite.

post General Motors a tăiat mii de locuri de muncă și aproape opt plante apărut pentru prima dată pe Business Review.

General Motors a tăiat mii de locuri de muncă și aproape opt plante

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *