G20, discuțiile end în armistițiu pe război comercial și piață de petrol; o veste bună pentru mașină și producătorii de ulei

DISTRIBUIE

Președintele american Donald Trump și omologul său Chinez Xi Jinping a fost de acord pentru a întrerupe introducerea de noi tarife și să-și intensifice negocierile comerciale. Armistițiul a apărut la summit-ul G20 și-a trimis cele mai multe indicii bursieri pe o traiectorie ascendentă, în timp ce prețurile petrolului au crescut.

Trump și a Xi-a promis să oprească orice noile tarife pentru 90 de zile, ca țările continua negocierile. La NOI a fost programată pentru a împinge înainte, pe 1 ianuarie cu creșterea tarifelor la 200 de miliarde de DOLARI în valoare de bunuri din China. Trump, de asemenea, a spus pe Twitter că China a fost de acord să reducă și să elimine tarifele pe masini care vin în țară din statele UNITE ale americii.

de Asemenea, într-un Tweet aseară târziu, Trump a spus că China a fost de acord pentru a reduce și a elimina tarifele la importul de masini Americane. Cererea nu a fost confirmat de către Beijing, dar a venit după întâlnirea în care Trump și Xi Jinping a decis la un armistițiu în războiul comercial. China a ridicat tarifele la statele UNITE ale americii-a făcut masini la 40% pe fondul de comerț lupta și companiile care vor beneficia cel mai mult de la un mai mic tarif ar fi BMW si Mercedes, companiile care exportă în China mașini fabricate în statele UNITE ale americii.

o Altă întâlnire pe marginea summitului ar putea dovedi, de asemenea, cheia pentru piețe, cu Președintele rus Vladimir Putin a anunțat că el și Arabia Saudită, Prințul Mohammed bin Salman a fost de acord să se extindă în 2019 afacere lor de a gestiona piața petrolului. Prețul petrolului a început să crească după o lună de la care se încadrează și se îndreaptă spre 60 USD pe baril, cu analiștii estimează a ajunge la 70 USD în perioada următoare.

post G20, discuțiile end în armistițiu pe război comercial și piață de petrol; o veste bună pentru mașină și producătorii de ulei apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *