Liderii G20 să vorbim despre piețele forței de muncă, economia digitală, relațiile comerciale în reuniunea din această săptămână

DISTRIBUIE

liderii G20 se vor întâlni vineri și sâmbătă în capitala Argentinei, Buenos Aires, pentru un summit de cele mai mari economii din lume, reprezentând 85% din producția mondială și două treimi din lume’s populației.

în Timp ce liderii vor încerca să construiască un consens pe problemele-cheie, discuțiile vor fi umbrite de tensiunile comerciale dintre Statele Unite și China. La Agenția Reuters, citată de Agerpres, pe scurt prezintă principalele subiecte și evenimente pentru a fi vizionate în cele două zile de summit-ul.

care sunt principalele subiecte de la summit-ul?

Liderii vor discuta despre economia mondială, viitorul a piețelor forței de muncă și egalitatea de gen. Alte subiecte de pe ordinea de zi va fi de politici macroeconomice, economia digitală, Organizația Mondială a Comerțului reforma reglementării financiare, impozitare și relațiile comerciale.

cel Mai probabil, discuțiile vor fi dominate de problema taxelor vamale impuse de Președintele american Donald Trump la importurile din țările care sunt principalii parteneri economici, în special China.

Donald Trump și omologul său Chinez, Xi Jinping, se va întâlni pentru prima dată de când impuse de Washington 250 de miliarde de DOLARI pe importurile din China, și este reprodus cu propriile sale măsuri.

de la Beijing speră să convingă SUA să renunțe la majorarea taxelor vamale de 10% la suta la 25 la suta de la 1 ianuarie 2019. Dar oficiali din ambele țări sunt sceptici cu privire la progrese majore care să conducă la o rezoluție de război comercial.

Delegați la Buenos Aires summit se va discuta, de asemenea, schimbările climatice, un alt litigiu subiect după ce Donald Trump a anunțat anul trecut retragerea Statelor Unite din Paris accord.

care sunt de follow-up întâlniri?

Cel mai urmărit îndeaproape summit-ul va fi vineri între Trump și Xi. Rezultatul acesteia ar putea determina dacă SUA-China a litigiilor comerciale se va dezintegra sau, dimpotrivă, se intensifică.

Un Atu-Putin întâlnire este, de asemenea, de așteptat de la Buenos Aires pentru a discuta despre Inter-Forta Nucleara (INF) Tratatul după ce președintele american a declarat în octombrie că NE-ar retrage din afacere pentru încălcarea acesteia de către Rusia.

de Asemenea, în cadrul G20 marja, Președintele turc Recep Tayyip Erdogan ar putea întâlni Prințul Saudit Mohammed bin Salman, pentru prima dată după asasinarea Arabia jurnalist Jamal Khashoggi la consulatul de la Istanbul, care a provocat indignare la nivel mondial.

moștenitorul este, de asemenea, de așteptat să se întâlnească cu Donald Trump, care NE-au apărat relațiile cu Arabia Saudită, deși potrivit unor surse, CIA consideră că Mohammed bin Salman a ordonat asasinarea jurnalistului.

vineri, SUA, Canada și Mexic sunt, de asemenea, de așteptat să semneze versiunea revizuită a NAFTA sub numele de Statele Unite ale americii &Amp; #8211; Mexic – Canada.

The post liderii G20 să vorbim despre piețele forței de muncă, economia digitală, relațiile comerciale în această săptămână’s întâlnire apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *