Futureal a vândut Corvin clădiri de birouri în Budapesta la fond imobiliar administrat de OTP

DISTRIBUIE

Futureal Group, care operează în România prin rezidențiale producător Cordia, și-a vândut portofoliul de Corvin clădiri de birouri în Budapesta, Ungaria, la un fond imobiliar administrat de OTP Fond de Investiții imobiliare Imobiliare Management.

recent închis tranzacția implică, în funcție de Real Estate din Europa, tot de operare cladiri de birouri construit ca parte din Promenada Corvin, precum și două în curs de construit.

opt clădiri de clasa a oferi un combinat GLA de aproape 80.000 mp. Prețul de achiziție nu a fost dezvăluit.

La începutul anului 2017, OTP Real Estate a Fondului de Investiții de Gestionare a lansat de OTP Prime Real Estate a Fondului de Investiții, care își propune să investească în clasa „a” proprietăți imobiliare.

În aprilie 2017, fondul a achiziționat Futureal Group 25.000 mp Din clădirea de birouri de dezvoltare, primul element de est închidere bloc de Promenada Corvin.

„Această tranzacție reprezintă o piatră de hotar în dezvoltarea de Futureal Group și în cei 15 ani de istorie de Promenada Corvin. Promenada, un simbol al Budapestei de dezvoltare continuă să acționeze ca o punte de legătură între trecut de succes și un viitor promițător din grupul nostru. Suntem siguri că Corvin Birouri sunt în mâini competente și acordul încheiat va consolida și mai mult noastră profesională excelentă relație cu OTP Group. Resursele eliberate va oferi o bază solidă pentru dezvoltarea în continuare a Futureal Group. De-a lungul anilor compania a devenit un lider dezvoltator imobiliar și investitor în Europa Centrală și de Est. În prezent, suntem de gestionare peste 30 de proiecte simultan, cu o valoare totală de 1 miliard de EURO și o suprafață brută de peste 700.000 mp,”a declarat Gabor Futo, fondator al Futureal Group.

post Futureal a vândut Corvin clădiri de birouri în Budapesta la fond imobiliar administrat de OTP apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *