Fondatorii ViziteazaDelta.ro investi aproape 1 milion de EURO în smart holiday platforma de rezervare MyPal.călătorie

DISTRIBUIE

Fondatorii ViziteazaDelta.ro investi aproape 1 milion de EURO în smart holiday platforma de rezervare MyPal.călătorie

Dragos Catalinoiu Gociman și Gabriel Iliescu, fondatorii ViziteazaDelta.ro, au investit aproximativ 1 milion de EURO în MyPal.platforma de călătorie, un inteligent și inovator sistem pentru informații, rezervări și plăți online pentru integrate la nivel mondial de servicii turistice.

MyPal.platforma de călătorie este dedicat consumatorilor de servicii de turism care doresc pentru a personaliza călătoriile lor în funcție de preferințele lor și nu doresc să fie implicați într-un grup programului, și care doresc pentru a optimiza timpul petrecut în căutarea pentru o excursie.

„Am alocat un buget de peste EUR 956,000 de a dezvolta MyPal.de călătorie, pentru că noi credem că Românii au o nevoie reală de a găsi toate informațiile de care au nevoie despre destinații turistice într-un singur loc, pentru a fi în măsură să facă integrate de rezervări și să plătească pentru toate serviciile pe care le doresc, inclusiv închirieri auto, sporturi de bilete de joc, concerte sau excursii de o zi,” a declarat Dragos Catalinoiu Gociman.

Cei doi antreprenori au făcut, de asemenea, alte investiții în turism on-line, au lansat ViziteazaDelta.ro platforma în primăvara anului 2018, după o investiție de peste 130.000 de EURO. Platforma promovează pachete turistice integrate pentru Delta Dunării, care sunt, de asemenea, disponibile pe MyPal.platforma de călătorie.

„Studiile au arătat că, în scopul de a planifica o vacanță plină (bilete de avion, cazare, masa, transport, excursii, evenimente sportive bilete, spectacole, concerte, etc.), turiștii au tendința de a vizita până la 38 de site-uri diferite și să petreacă până la 30 de ore la cercetarea lor excursia perfecta. Cu MyPal.de călătorie, avem informații detaliate despre destinații, de divertisment și de agrement, zbor și de transport recomandări, hoteluri, închirieri de mașini și diverse alte elemente, care scurtează semnificativ timpul necesar pentru a planifica o vacanță, în care clienții pot configura opțiunile dorite în doar câteva clicuri, fără a fi nevoie pentru a merge la alte site-uri”, a spus Gabriel Iliescu.

platforma a fost dezvoltat în ultimele 18 luni, de către o echipă de aproximativ 25 de persoane, potrivit Gociman.

„Ne dorim sa oferim turistilor complet vacanțe, la prețuri accesibile, pe care le puteți rezerva la cel mai simplu, mai rapid și mai eficient mod posibil, deoarece timpul este cea mai prețioasă resursă pe care o avem. Oferim, de asemenea, clienții de sprijin de-a lungul întregii călătorii, printr-un personal consultanți ei pot contacta în orice moment”, a adăugat el.

 

post Fondatorii ViziteazaDelta.ro investi aproape 1 milion de EURO în smart holiday platforma de rezervare MyPal.de călătorie apărut pentru prima dată pe Business Review.

Fondatorii ViziteazaDelta.ro investi aproape 1 milion de EURO în smart holiday platforma de rezervare MyPal.călătorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *