Fostul CEO Nissan pledează nevinovăția în prima înfățișare la tribunal

DISTRIBUIE

Fostul Nissan președintele Carlos Ghosn, care a fost în custodia poliției în Japonia din noiembrie, sub acuzațiile de proastă gestionare financiară, a declarat în prima sa apariție în instanță că el a fost „acuzat pe nedrept și reținut pe nedrept,” rapoarte de BBC.

Japoneză procurorii au spus că Ghosn a fost sub-raportare său pachet de salarizare și personal, a folosit bunurile societății. El a fost arestat pe 19 noiembrie, apoi re-arestat de două ori pe diferite taxe.

Ghosn spune că nu a primit nici o despăgubire de la Nissan, care nu a fost dezvăluit. Apărarea echipei spun că acuzațiile sunt invalide, deoarece acestea sunt legate de plățile viitoare că va primi după pensionare.

„am fost acuzat pe nedrept și incorect reținut în baza meritless și acuzații nefondate”, a precizat el.

la arestarea Sa în noiembrie, a venit ca un șoc pentru industrie și lui lungă perioadă de detenție a fost subiectul unor critici. Cu toate acestea, un judecător a declarat, marți, că detenția a fost justificată, deoarece a reprezentat un risc și pentru că acolo a fost, de asemenea, un risc de distrugere de dovezi.

Dacă va fi găsit vinovat, fostul Nissan președinte riscă până la 10 ani de închisoare, precum și o amendă de până la 6,4 milioane DOLARI sua.

The post Fostul CEO Nissan pledează nevinovăția în prima instanță aspectul apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *