Zboruri cu plecare din București poate fi întârziată cu până la 30 de minute din cauza vremii nefavorabile

DISTRIBUIE

Zboruri cu plecare din București poate fi întârziată cu până la 30 de minute din cauza vremii nefavorabile

Avioane de plecare de pe aeroporturi București, pot apărea întârzieri de până la 30 de minute, miercuri dimineata, din cauza furtunii de zăpadă, dar nu de zboruri au fost anulate, potrivit National Compania Aeroporturi București (CNAB).

“Operațiile sunt efectuate în mod normal, dar în condiții de iarnă, aeronava trebuie să fie de gheață, înainte de decolare, ceea ce poate duce la întârzieri de până la 30 de minute. Am’re în mod constant să intervină pentru a șterge urmele, platforme și piste de zăpadă,”, spune CNAB.

Nu legate de vreme anulări au fost înregistrate până la ora 7:55 dimineața asta.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, marți, un galben de zăpadă și viscol cod, valabilă în 17 județe din sudul și sud-estul țării, inclusiv Capitala, dar, de asemenea, o avertizare de vreme rece cu temperaturi de -10 grade Celsius pentru partea de nord, nord-est și centru a țării.

Potrivit ANM, după zăpadă galbenă cod expiră, o vreme foarte rece de avertizare va intra în vigoare în întreaga țară, începând de miercuri seară până vineri dimineață.

Astfel, între 28 noiembrie și 30 noiembrie, ora 10:00, în sud-estul țării vântul va atinge viteze de 45-55 km/h, temporar, în jur de 60 km/h, mai ales în noaptea de miercuri spre joi (28/29 august) și duminică (29 noiembrie).

vremea va deveni deosebit de rece în toată țara, astfel încât temperaturile vor fi negative în majoritatea regiunilor, iar noaptea va fi foarte rece (temperaturi sub -10 grade), în special în nordul, nord-estul și centrul țării.

Meteorologii avertizează că vremea va rămâne neobișnuit de rece până la sfârșitul săptămânii.

post Zborurile cu plecare din Bucuresti poate fi întârziată cu până la 30 de minute din cauza vremii nefavorabile apărut pentru prima dată pe Business Review.

Zboruri cu plecare din București poate fi întârziată cu până la 30 de minute din cauza vremii nefavorabile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *